Koçak, Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına Adayım

Haberler / Güncel

Koçak, Emirdağlılar Vakfı Başkanlığına Adayım

Eskişehir’de bulunan Emirdağlılar Vakfı olağanüstü seçimli genel kurula hazırlanıyor. Vakfa aday olmak isteyenler de adaylıklarını açıklamaya başladı.

Avukat Gürler Koçak, adaylığını açıkladı ve bir bildiri yayımladı.

Koçak şunları kaydetti;“Değerli Hemşerilerim Emirdağlılar Vakfının 4-18 ekim tarihinde yapılacak Seçimli Olağanüstü Genel Kurulunda Başkanlığa adayım.

Yapmak istediğimiz ilk proje önümüzdeki üç yıl boyunca emirdağ kökenli olup muhtarlığa aday olmak isteyen tüm hemşehrilerimize mahalle bazında bilgi ve maddi destek sağlamaktır.

İkinci projemiz 25 adet üniversite öğrencisi için Hollanda, Fransa ve Belçikadaki üniversitelerde bilgi burs ve kalacak yer sağlayarak Yüksek lisans yapmalarını sağlamaktır.Bu konuda yurtdışındaki işadamlarımızdan destek sözünü aldık.

Üçüncü projemiz 20 adet engelli çocuğu Eskişehirden, Brüksele götüreceğiz brükselden de 20 adet engelli çocuğu Eskişehir’e getirerek kaynaşmayı sağlayacağız.Bu proje için bir havayolu şirketi ve Eskişehirdeki belediyelerden destek sözümüzü aldık

4.projemiz üniversite mezunu gençlerden 15 kişiyi Belçika Hollanda ve Fransa da Stajyer olarak kabulünü sağlamak için çalışacağız

Geçen sene ramazan ayında 140.000 tl lik yardım yapmıştık. Bu sene 250.000 tl ramazan yardımı yapmayı planlıyoruz
Genç yenilikçi şahsi kavgalardan uzak bir ekiple hizmet hedefli çalışmak için desteklerinizi bekliyorum.”

  • Okunma: 3009

Yorumlar (0)Yorum Yap