Köksal Açıkladı: Adayımız Barış Can

Haberler / Siyaset

Köksal Açıkladı: Adayımız Barış Can

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Barış Can ile birlikte Emirdağ'da derman belediyeciliğinin başlayacağını belirterek, "CHP olarak derman belediyeciliğini öne çıkararak herkesin derdine derman olacak çözümleri hep birlikte üreteceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, vatandaşların derdine derman olan CHP'li belediyelerin rakipsiz hizmetlerinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar'ın da tamamına yayılacağını söyledi.
EMİRDAĞ SOSYAL BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK
CHP'nin Emirdağ Belediye Başkan Adayı Barış Can ile Emirdağ İlçesi'nde de "derman belediyecilik devri"nin başlayacağını kaydeden Milletvekili Köksal, "Emirdağ Belediye Başkan Adayımız Barış Can ile beraber Emirdağ İlçemiz sosyal belediyecilikle tanışacak. CHP döneminde Emirdağ Belediyesi kimseyi ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen bir belediye olacak. Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak adayımız Barış Can ile Emirdağ Belediyesi'ni alacağız." dedi.
İDDİALI PROJELERİMİZLE GELİYORUZ
Emirdağlıların CHP'nin genç ve başarılı Belediye Başkan Adayı Barış Can'a büyük bir teveccüh gösterdiğini kaydeden Köksal, "Partimize emeği olan ve başarılı çalışmalara imza atan adayımız Barış Can bu başarılarını Belediye Başkanlığı'nda da göstererek Emirdağ İlçemizin hak ettiği konuma ulaşmasını sağlayacak. CHP döneminde Emirdağ hak ettiği konuma ve hizmete kavuşacak. Kavgasız, gürültüsüz kimsenin ötekileştirilmediği bir hizmet modeli ile güzel ve iddialı projelerimiz ile bu dönem Emirdağ Belediyesi'ni yurttaşlarımızın desteği ile alacağız." ifadelerini kullandı.
VATANDAŞLARIMIZIN DERDİNE DERMAN OLACAĞIZ
Yerel seçimlerde başarılı olmak için çalıştıklarını ifade eden Köksal, "Bu kapsamda Afyonkarahisar'ın tamamında yurttaşlarımızla bir araya gelerek nasıl bir belediye başkanı istediklerini dinliyoruz. CHP olarak amacımız dün olduğu gibi bugünde, yarında vatandaşın derdine derman olmaktır. Biz derman belediyeciliğini öne çıkararak herkesin derdine derman olacak çözümleri hep birlikte üreteceğiz. Vatandaşın derdi çok, dertlerine derman olacak bir muhatapları yok. Türkiye ve Afyonkarahisarımızda derman belediyecilik anlayışını ön plana çıkarıyoruz. Halkın dertlerine derman olacak, çocukların, kadınların, gençlerin, yaşlıların dertlerine derman olacak bir belediyecilik vizyonunu ortaya koyduk." şeklinde konuştu.

  • Okunma: 6275

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Metin SAYIN

    Hayırlı olsun

  • Nadide

    Türkiyede barış emirdağ da barış yolun açık başarıların daim olsun