Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Emirdağ Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ vatandaşlarımızın köylerimizdeki istekleri, talepleri dinlemek, sorunları yerinde müşahade etmek üzere vatandaşlarımızla buluşma ve halk toplantıları kapsamında gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam KILIÇ a ziyaret sırasında Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Dal, K.H.G.B Müdürü Hüseyin Gülmez eşlik etti.
Başkonak köyünü ziyaret eden Kaymakamı vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini alıp değerlendirmek amacıyla vatandaşlarımızın Kaymakamlık veya ilgili idari birimlere müracaatları beklemeden doğrudan temas kurmak amacıyla köylerimizdeki genel sorun ve ihtiyaçları ile birlikte tarım, hayvancılık, sağlık, eğitim, emniyet ve asayiş vb. konularda vatandaşlarımızın şahsi sorun, istek ve önerileri dinlendi.

Yapılan halk toplantısında, köyden taşımalı gelen öğrencilerin ilçe merkezinde bulunan mevcut öğrenci yurtlarında kalmalarının eğitim-öğretim hayatlarındaki başarılarını olumlu yönde etkileyeceği, her gün yolda kaybettikleri zamanı, dinlenme ve derslerine ayırarak daha başarılı olabilecekleri ve pansiyonların cazip koşulları öğrenci velilerine anlatıldı.

Kaymakam Abdüssamed KILIÇ; “ bu ziyaretlerin amacı köylerimize hizmetin en iyisini ve en kalitesini götürmek ve en önemlisi de vatandaşlarımızın bu hizmetlerden tam anlamıyla yararlanmalarını sağlamaktır. Bizler Muhtarlarımızla yaptığımız toplantılarda ve programlarda sık sık biraya gelmekteyiz fakat sorunları ve sıkıntıları yerinde görmek ve anında müdahale etmek yerel yönetimin iyi şekilde uygulandığının göstergesidir. Yerinde yapılan incelemeler sayesinde devletimizin yatırımlarını ve sunduğu imkanları yakından takip etmekle beraber, çözülemeyecek gibi görünen problemlerin kısa vadede çözüme ulaştığını görüyoruz. Bizler de edindiğimiz tecrübeler, yerinde ve zamanında yönetişim uygulamalarımızla vatandaşlarımıza doğrudan ulaşıyoruz. Köylerimizdeki tarım ve hayvancılık adına yapılan faaliyetleri de yakından takip ediyoruz, devletimizin sunduğu imkanlar ve yatırımlar doğrultusunda üreticilere de gereken desteği veriyoruz” dedi.

  • Okunma: 2666

Yorumlar (0)Yorum Yap