Konya Caddesi Sil Baştan

Haberler / Güncel

Konya Caddesi Sil Baştan

İlçemiz Belediyesi Konya Caddesinde asfalt, bisiklet yolu, peyzaj ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Koyuncu “Konya Caddesini yeniliyoruz, sil bastan yeniden eskisinden çok daha güzel sıcak asfaltlı ve planlı bir şekilde yapmaya başlıyoruz”

İlçemiz Belediyesi kış aylarının geride kalmasıyla asfalt dökme ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Bir yıl içerisinde ilçemizin farklı mahallelerinde kilit parke, çevre düzenlemesi, peyzaj ve alt yapı çalışmaları yapan Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçemizin ana caddelerinden olan ve uzun yıllar çalışma yapılmayan Konya caddesinde asfalt yenileme çalışmalarına başladı. Konya Caddesinde yol sökümü ile başlayan akabinde asfalt dökümü, bisiklet yolu, peyzaj ve çevre düzenlemesi ile devam edecek olan çalışmalara Afyonkarahisar İl Özel İdaresi katkılarıyla aralıksız devam ediliyor.

“ÇALIŞMALARIMIZI BİRÇOK MAHALLEDE SÜRDÜRÜYORUZ”

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yeni asfalt, bisiklet yolu, çevre düzenlemesi ve peyzaj yapımına başlanan Konya Caddesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Koyuncu, “Çalışmalarımızı Emirdağ’ın bir çok mahallesinde sürdürüyoruz. Ekiplerimiz ilçe nüfusumuz artmadan, yollar boşken kimseyi rahatsız etmeden ve sosyal mesafelerini koruyarak çalışmalarını yapıyor. Yaz boyunca yol düzenleme asfalt, alt yapı ve peyzaj çalışmaları sürecek, Emirdağımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz Salgının etkisinin sürmesine ve Ramazan ayı olmasına rağmen arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar bunun için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BOLVADİN KÖPRÜSÜ GİRİŞİNDEN KONYA CADDESİ GİRİŞİNE KADAR TRAFİĞE KAPATILDI

Bunun yanısıra Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan duyuruda ilçemiz Konya Yolu’nun çalışmalardan dolayı bir süreliğine kapatıldığı duyuruldu. Yapılan duyuruda şunlar kaydedildi : “Asfalt yenileme, orta refuj ve kaldırım yenilemesi nedeni ile Bolvadin Köprüsü girişinden Konya Caddesi Çevre Yolu kavşağına kadar ara bağlandı sokakları dahil geçici süreliğine trafiğe kapanmıştır. 
Nakliye, inşaat v.b ağır vasıta araçları ile otobüs ve hususi araçların diğer cadde ve yolları kullanmaları rica olunur” denildi.

Edinilen bilgilere göre ilçemiz Konya Yolu’nun bir, bir buçuk ay içinde tamamlanması planlanıyor. Emirdağ Belediyesi bugün bir de çalışmalarla ilgili bir video paylaştı.

İşte Emirdağ Belediyesi'nin Konya Yolu'ndaki çalışmalarını gösteren videosu...

  • Okunma: 5353

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Metın Sayın

    Gömü yolu içinde birşeyler bekliyoruz. Karayollarının sorumluluğunda ama mağdur olan emirdağlılar.

  • Ceylan baş

    slm güzel bir çalışma yapıyorsunuz ama yine birşey unutuyorsunuz. Özürlü vatandaşların yaya veya arabası ile inerken ve çıkarken ona göre adepte edilmiş kaldırım.
    Hsyırlı çalışmalar.

    Belediye başkanımıza bunu sunun lütfen . ÖZÜRLÜ vatandaşı unutmuyalım