Koyuncu, Emirdağ'ımız Gelişerek Değişecek

Haberler / Yerel 2019

Koyuncu, Emirdağ'ımız Gelişerek Değişecek

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde siyasi partilerin seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Emirdağ'ın en kalabalık günlerinden biri olan Salı Pazarı da siyasilerin uğrak yerlerinden birisi olarak göze çarpıyor.

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu ve AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı yöneticileri Emirdağ Salı Pazarı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette pazarcı esnafıyla ve Emirdağ Geleneksel Yoğurt Pazarı'nda bulunan esnaflarla birebir görüşmeler gerçekleştiren Koyuncu, Emirdağ'ın artık gelişeceği zaman geldi, diyerek sebze pazarı ve yoğurt pazarı esnaflarına yapacağı değişim projelerinden bahsetti.

Halkın teveccühüne teşekkür eden AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu; "Emirdağ'da hemşerilerimiz hükümetimizin desteğini alarak gelişen bir Emirdağ istiyor. Emirdağ'ın gelişeceğiz zaman geldi. Biz ilçe başkanlığımız döneminde de yaptıklarımızla civar ilçelerde hep kendimizden söz ettirdik. Hükümetimizin, bakanlarımızın, milletvekillerimizin desteğiyle Emirdağ'ımız 5 yılda gelişerek değişecektir." dedi.

  • Okunma: 1934

Yorumlar (0)Yorum Yap