Kuş, Emirdağ'ı Dolaştı

Haberler / Genel 2015

Kuş, Emirdağ'ı Dolaştı

Saadet Partisi-Büyük Birlik Partisi (Milli İttifak) Milletvekili adayı hemşehrimiz Halit Kuş dün Emirdağ'ı ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu. Kuş’a ilçemizdeki ziyareti sırasında Gent Milli Görüş Teşkilatı Başkanı Fazıl Şenel ve Sandıklı Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Anış eşlik etti.

İlk olarak Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca’yı makamında ziyaret eden Halit Kuş, Kaymakam Ağca’yla kısa bir görüşme yaptı. Kuş, Kaymakamlık makamında Ağca’ya yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek Emirdağlı bir vekilin meclise gitmesi halinde Emirdağ’ın daha hızlı bir gelişme kaydedediğini belirtti.

Kaymakam Ağca, ise parti gözetmeksizin mecliste bir Emirdağlının olmasının Emirdağ için bir avantaj olacağını belirterek Halit Kuş’a çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakamlık çıkışı bir açıklama yapan Milli İttifak Adayı Halit Kuş; seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiklerini halkın da kendilerine önemli derecede ilgi ve alaka gösterdiğini dile getirdi. Kuş : “Milli İttifak olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu seçimde her parti ve her görüşten Emirdağlı hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum. İnşallah ben de meclise girdiğimde parti ve görüş ayırt etmeksizin tüm hemşehrilerime elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Bunun yanında mecliste hem Afyonkarahisar’ımızın hem diğer ilçelerimizin hem de Emirdağımızın hakkını elimden geldiğince savunacağım” dedi.
Kuş, ilçemiz Kaymakamlığı’nı ziyaretinin ardından diğer resmi kurum ve kuruluşları da ziyaret ederek Emirdağ halkından destek istedi.

  • Okunma: 2612

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • gentli

    GENT MILLI GORUS BASKANI MUSTAFA DALDAL BEY OLMUSTUR...Safa senel eski baskandir.

  • Bülent

    Gent Milli Görüş Teşkilatı Başkanı Fazıl Şenel değil Sefa ŞENEL' dir.Fazıl ŞENEL AK PARTİ aday adayıydı.