Makamlar Geçicidir, Eserler Kalıcı...

Haberler / Medya

Makamlar Geçicidir, Eserler Kalıcı...

Geçtiğimiz hafta Suvermez Yolu’nda başlayan asfaltlama çalışmaları bu hafta sona erdi ve Yenidoğan Mahallesi’ndeki Mezar Caddesi ve Dereköy Yolu’na geçildi. Suvermez Yolu’nu kullananlar olduysa görmüştür gerçekten çok güzel asfalt atılmış. Çizgi ve ışıklandırma düzenlemelerinin ardından gerçekten bu yol da Emirdağ’ın en güzel yollarından biri olacak. Karacalar Yolu’nda da önümüzdeki günlerde ışıklandırma çalışmaları yapılacak. Yolu kullananlar kaldırımlardaki direkleri görmüştür. Böylelikle Emirdağ’ın neredeyse tüm giriş ve çıkışları Emirdağ’a yakışır hale gelmiş olacak. Emirdağlı bu yolları belki uzun yıllar kullanacak., Daha önce söylemiştik, mahkeme kadıya mülk değildir. Bugün Serkan Koyuncu Belediye Başkanı önümüzdeki yıllar ne gösterir bilemiyoruz. Ancak, Başkanlığının süresi dolup da Başkanlığı sona erince eserleriyle anılacak.

Yıllar sonra Suvermez Yolu’nu, 15 Temmuz Şehitler Caddesi’ni, Karacalar Yolu’nu kim yaptı denildiğinde bugünleri hatırlayanlar Serkan Koyuncu diye bir başkan vardı o yaptı diyecek. Makamlar gelip geçicidir... Eserler kalıcıdır... Bu vesileyle bu yolların yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanı Serkan Koyuncu olmak üzere tüm ekibine bir Emirdağlı olarak teşekkür ediyorum. Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’ne geçtiğimiz haftaiçi iki isim daha yatırım yapacağını duyurdu. Bunlardan biri İstanbul’da fabrikaları olan Emirdağlı Fehmi Denizli. Diğeri ise Belçika’da yaşayan gurbetçi hemşehrimiz Nuri Kavak. Bildiğim kadarıyla her ikisi için de yer tahsisi yapıldı. Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi bugün Afyon’un ilçeleri içerisinde adından en çok söz ettiren OSB diyebilirim. Bu yatırımlar tamamlandığında Emirdağ’a hem istihdam hem de büyüme anlamında önemli katkılar sağlayacak. Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Şimdiden Emirdağ’a hayırlı-uğurlu olsun.

Son olarak, yaz sezonu geldi çattı. Önümüzdeki günlerde ilçemiz nüfusu belki de 100 binleri aşacak. Bununla beraber araç sayısı da bir hayli artacak. Gündemde otopark meselesi var. Otopark olsun mu olmasın mı? Bana kalırsa otopark olsun ancak otoparkı ya Emirdağ Belediyesi işletsin ya da Emirdağlı bir firma işletsin. Daha önce bu konuda yaşanılan sıkıntıları hepimiz çok
iyi biliyoruz... Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun... - Mustafa KOYUNCU - Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 1054

Yorumlar (0)Yorum Yap