Mart Ayı Portresi: Yrd.Doç.Dr. Güler (Çinier) Günsoy

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Mart Ayı Portresi: Yrd.Doç.Dr. Güler (Çinier) Günsoy

1967 yılında Emirdağ’da doğdum. İlkokulu 1973 yılında Emirdağ İnkılâp İlkokulunda, orta öğrenimimi Emirdağ Lisesi orta kısmında ve Lise öğrenimimi 1984 yılında Emirdağ Lisesi’nde tamamladım. 1985 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesinde İktisat Bölümünde yüksek öğrenimime başlayıp 1989 yılında mezun oldum. Ara vermeden Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası Anabilim Dalın da Yüksek Lisans eğitimime başlayıp 1991 yılında bitirdim. Hemen arkasından aynı bölümde Doktora eğitimine başlayıp 1997 yılında Doktoramı bitirerek Dr. unvanını aldım.

1994 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinde Öğretim görevlisi olarak göreve başladım ve Bolu ilindeki AÖF Bürosunda aktif olarak 5 yıl İktisat teorisi, Uluslararası İktisat, Para ve Banka derslerini yürüttüm. İlk defa uzaktan Anadolu Üniversitesine bağlı AÖF’si bürosunun kurulmasında ve “ Akademik Danışmalık Hizmetlerinin” yürültülmesinde çeşitli görevler üstlendim. 1998 yılında aynı üniversitede Yrd.Doç.Dr. unvanını kazandım. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünde Yrd.Doç.Dr. olarak görevime devam etmeye başladım. Halen Anadolu Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, İktisat Bölümü’nde Öğretim Üyesi olarak çalışmaktayım.

Osmangazi Üniversitesinde de çeşitli dersler verdim. Meslek hayatım boyunca bilimsel çalışmalara katkıda bulunmaya çalıştım. Yurtdışı ve Yurt içi konferanslara katıldım.
Çeşitli akademik dergilerde bilimsel makalelerim ve yayınlarım bulunmaktadır. Kitap çalışmalarım devam etmektedir.

Ayrıca Anadolu Üniversitesinin ihtiyaç sahibi öğrencilerine katkıda bulunmak amacıyla kurulan “Genç Pazar’da” aktif olarak çalışmaktayım.

Evliyim ve Fuat Alp GÜNSOY isminde de bir oğlum var.

  • Güncelleme: 30.04.2010 13:34
  • Okunma: 11855

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • selver

    degerli arkadasim seneler sonra seni basarilarindan dolayi kutluyorum basarilarinin devamini diliyorum

  • hayri dilber

    Çok kıymetli öğrencimin akademik başarılaryla ne kadar gurur duysam azdır.kendisine yolun açık olsun diyor,Allah yardımcısı olsun.
    hayri dilber
    (emirdağ lisesi fransızca öğretmeni)
    Çözüm dergi dershane müdürü Trabzon
    543-8739661

  • HAYDAR URFALI

    Sınıf arkadaşım olman dolayısıyla seni tanımış olmak Emirdağ' dan başarılı bayan akademisyen çıkması bana gurur veriyor. Yolun açık başarıların daim olsun.