Mazbatasız Vekil Cengiz Sağlam

Haberler / Genel 2015

Mazbatasız Vekil Cengiz Sağlam

AK Parti Milletvekili A.Adayı Cengiz Sağlam dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Sağlam Emirdağ ve Çay ilçelerinde incelemelerde bulundu.

7 haziran tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisinden Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Sağlam bir saniyesini boşa geçirmiyor. Hafta sonunda ilçelerde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Cengiz Sağlam’a vatandaşlar büyük destek verdi. Aslen Emirdağ’lı olan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cengiz Sağlam’a en büyük destek kendi memleketinden geldi. Emirdağ ilçesinde gençlerle bir araya gelen Sağlam Çaylılar Vakfı’nın düzenlediği etkinliğede katıldı.

Her zaman ulaşabiliyoruz

Avrupalı Türklerdende büyük destek gören Cengiz Sağlam için gurbetçi vatandaşlarımız, “Cengiz Sağlam bizim mazbatasız vekilimiz. Türkiye Büyük Milet Meclisinde yıllardır bize büyük destek oluyor. Kendisine ne zaman istersek çok rahat ulaşabiliyoruz. Gece yarısı saat 02.00’da mesaj atıyoruz hemen bize birkaç dakika içerisinde dönüş yapıyor. 7 Haziran tarihinden sonra ise Cengiz Sağlam’ı mazbatalı vekil olarak görmek istiyoruz” dediler. Cengiz Sağlam ise gördüğü ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun olduğunu söyledi.

  • Okunma: 2509

Yorumlar (0)Yorum Yap