Mega Siyaset'te Emirdağ'da Favori Uğur Serdar

Haberler / Yerel 2014

Mega Siyaset'te Emirdağ'da Favori Uğur Serdar

Emirdağ’daki siyasi gelişmeler Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarının da gündeminden düşmüyor. Afyonkarahisar’ın önemli ilçelerinden birisi olan Emirdağ’da kimin Emirdağ Belediye Başkan Adayı olacağı konusunda nabız yoklama çalışmaları devam ediyor. Kanal 3 ekranlarında yayınlanan gazeteci Yasin Köksal ve Saadettin Ulusoy’un sunduğu Mega Siyaset isimli programda Emirdağ siyaseti anlatıldı.

Emirdağ’da Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Uğur Serdar Kargın’ın konuşulduğunu ve favori olduğunu dile getiren program sunucuları, AKP’li bakan Eroğlu’nun Emirdağ’da çalışması gerektiğinin üzerinde durdular. Özellikle Bakan Eroğlu’nun Emirdağ’a son geldiğinde Emirdağ Öğretmenevi’nde simit yediğini ve Emirdağ Belediyesi’nde düzenlenen yemeğe katılmadığını anlatan Yasin Köksal, AKP Bakanın rüzgarıyla kazanır, CHP de Kılıçdaroğlu’nun Emirdağ’a girmesini bekliyor, dedi.

Emirdağ Belediyesi ile temizlik şirketi elemanları arasında yaşanan işten çıkarma olayıyla ilgili de yorum yapan Köksal, bizler burada kimseyi mutlu edemeyiz, bu çaba içerisinde değiliz, insanların özel hayatı bizi ilgilendirmez. Biz projeler yapıldı mı, halk ne konuşuyor, projeler neler bunları inceler, irdeleriz, dedi.

Bizler sahalarda dolaşıyoruz, Emirdağ’da Uğur Serdar konuşuluyor, tabi siyasette 24 saat çok önemli bir zaman her an değişim yaşanabilir, dedi.

  • Güncelleme: 10.03.2014 21:39
  • Okunma: 4611

Yorumlar (9)Yorum Yap

  • bilen bilir

    Cengizpala liseden atılmış ortaokul mezunu
    Mehmet pala lise mezunu inşaat ustası
    Uğur Serdar - üniversite mezunu.25 YILLlk inşaat mühendisi.iş adamı.vergi rekortmeni

    Neyi tartışıyon be birader yaa

  • altı ok

    BU SECİM CUMHURİYET HALK PARTSİNİN ÖTESİ HİKAYE MİLLETTE AKIL VARSA CHP YE VERİR ZATEN TEK O KOLTUGA OTURACAK BU İŞİ YABACAK SAYIN MEHMET PALADIR İNŞ DA HALK PARTİSİ KAZANIR VE MİLLET İNSANLIK GÖRÜR İŞLER NASOIL YÜRÜYOR BAKIN O ZAMAN

  • gerçekler acıdır.

    bu seçim malesef CHP siz geçecektir. AKP ve MHP çekişmesinde aceba kim galip çıkacak. 1 NİSAN da herşey belli olur. yalnız CHP ninde belli bir oyu var emirdağında unutmamak gerek. bu nedenle CHP seçimi saadet partisinin önünde bitirir.

  • Belcikali

    Bir gazeteci cvp. ...... It urur kervan yurur salina salina ancak hirsizlik yaparak alirsiniz ama oda bitti emirdag mhp nin olacak haydi serdar gun bizim gunumuz

  • 3 olmasın da

    Uğur 3.parti olmak için en favori adayımız
    Kendi meclis üyelerine sorsun cengiz palaya oy verecek kaç kişi var eğer 5-6 çıkmazsa uğur kazanır

  • Dogan

    MHP UGUR SERDAR GERISI YALAN emirdagin yeni bi sayfa acmasi lazim cikar yol ugur serdar baskan ugur serdar sonuna kadar tam destek akp yikilacak emirdagda ve tum turkiyede

  • Daha secim olmadi

    Daha secim olmadi, adam tasima oylar diyor ya, millet sanki yakasinda oy pusulasiyla geziyor.. Ne kadar camur atarsaniz atin, gunes balcikla sivanmaz, 1 Nisan da Ugur Serdar Kargin baskan olacak insallah.. Bu hesap sorulacak, ben de son secimlerde oyumu AKP ye verdim, yalanim varsa colugum cocugum olsun, ama bu secimde oyum UGUR BASKANa..

  • MAHMUT ATALAY CETIN

    ALLAH in izniyle MHP kazanacaktir bundan supeniz olmasin emirdaglilar artik yalana dolana doydu artik emirdagli kardeslerim olaya at gozluguyle bakmiyor bu boyle biline

  • bir gazeteci

    GÜLERİM YASİN KÖKSAL GİBİLERİNE.BİRKAÇ KİŞİYE SORU SORUP YORUM YAPAN GAZETECİLERE.SAYIN YASİN KÖKSAL HAKLISINIZ EMİRDAĞDA UĞUR SERDAR TAŞIMA OYLARLA GÜÇLÜ.DÜRÜST SİYASET DİYEN UĞUR SERDAR DÜRÜSTLÜĞÜNÜ ESKİŞEHİRDEN VE CİVAR KÖYLERDEN OY TAŞIYARAK GÖSTERMİŞTİR.EMİRDAĞ SADECE ÇARŞI MERKEZİNDEN İBARET DEĞİL.ÇIKIP MAHALLELERDE SORUN VATANDAŞA BAKALIM NELER DİYECEK.30 MARTTA AK PARTİ BU SEÇİMİ TEKRAR ALACAK HEMDE FARK YAPARAK.