MHP, Emirdağ'da Bay Bay Kemal Diyecek

Haberler / Siyaset

MHP, Emirdağ'da Bay Bay Kemal Diyecek

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Emirdağ ilçesinde devam etti. Milletvekili Taytak, Türk milletinin 14 Mayıs’ta Millet ittifakı adayına ‘Bay bay Kemal’ diyeceklerini ifade etti

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 14 Mayıs öncesi seçim çalışmalarına Emirdağ İlçesinden devam etti. Taytak’a, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli, Milletvekili adayı Mehmet Emre Demiral, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Şimşek, Ramazan Eryıldız, Ahmet Özköse, Engin Deniz ve partililer eşlik etti. Milletvekili Taytak, Emirdağ ilçesinde, STK temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve partililer ile yemekli bir toplantı da bir araya geldi. MHP Emirdağ İlçe Başkanı Orbay Divrikli, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Şimşek ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Emre Demiral birer konuşma yaparak 14 mayıs seçimlerinin önemine değindiler, Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istediler.

“FETÖ YAPILANMASI ZİLLET İTTİFAKINDA”
14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Taytak, ‘14 Mayıs’ta Türk milletini Millet ittifakı adayına ‘Bay bay Kemal’ diyecek’ dedi. Taytak, “Türkiye 14 Mayıs’ta ciddi bir seçime katılıyor. Bu seçim iktidar olma seçimi değil, bu seçimler bu milletin var olma yok olma seçimidir. 15 Temmuz’dan bugüne 5 yıldır Türkiye pek çok problemi milli noktada çözdük. Ne yapıldı. Ayasofya açıldı. Kapalı Maraş açıldı. Mavi Marmara’da biz varız diyoruz. Suriye’deyiz. Irak’tayız. Libya’dayız. Velhasıl bu birliktelik istediğini masada aldı. Alamadıysa sahaya indi. Aslanlar gibi hakkını aldı. Bu birlikteliği bozmak isteyen, yoketmek isteyen ve yıkmak isteyen Amerikası, Avrupası, FETÖ’yü çıkardı. FETÖ yapılanması nerede, adını millet ittifakı dedikleri zillet ittifakının tam ortasındadır. Demek ki, Kemal Kılıçdaroğlu Amerika’ya boşuna gitmemiş, Amerika’da bizi 8 saat hamburgercideyim diye aldatmaya kalktığında gerekli talimatları almış ve Türkiye’ye gönderilmiş. 6’lı masa 1,5 yıl boyunca toplanıp toplanıp dağıldılar. Dedikleri şey ise, parlamenter siteme tekrar geri döneceğiz. Böyle bir neyleri olmadı belli oldu. Bir gün hanımefendi parlamenter sistemden de vazgeçti, tek dediği kazanacak bir cumhurbaşkanı ile çıkmalıyız diyordu. Dediği olmayınca, bu noter masasıdır, bu kumar masasıdır diyerek ve masadan ayrıldı. Fakat giderken geri döneceğini hepimiz biliyorduk. Dışarıdan talimat geldi, hanımefendi tekrar masaya oturdu. Onlara göre, bir cumhurbaşkanı olacaktı 5 tanede ayağı olacaktı. Baktılar ki, bu 5 ayak yetmiyor. Birini aldığı oy, 0.06, birinin aldığı oy 1.02, diğerinin aldığı oy ise 1.01. güçlendirilmiş parlamenter siste diye yola çıktılar ya, onun yerine güçlendirilmiş masa ortaya çıktı. Bir tarafına İmamoğlu’nu bir tarafa Yavaş’ı koydular. Güçlendirilmiş oldular. Fakat o başkanlarda sizi kurtaramayacak. Buradan bir çıkmayacağını milletimiz gördü. Kemal Kılıçdaroğlu’da, Atatürk ve CHP’nin ilkelerinden kaçtı, FETÖ amcasına dayandı. O ne söylüyorsa, Türkiye’de şimdi onu söylüyor. Ona da 14 Mayıs’ta bu milletimiz ‘Bay bay Kemal’ diyecek. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye oy verecek miyiz? Vereceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne denge ve denetleme noktasında mecliste çok daha fazla sayıda temsil edilmesi noktasında Milliyetçi Hareket Partisi’ne oyunuzu verecek misiniz? Vereceğiz” dedi.

  • Okunma: 1899

Yorumlar (0)Yorum Yap