MHP Milletvekili Adayı Demiral, Gönüllere Giriyor

Haberler / Siyaset

MHP Milletvekili Adayı Demiral, Gönüllere Giriyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emre Demiral, Emirdağ merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Emirdağ halkı da Milletvekili Adayı Demiral’a başarılar diledi.

Adaylık açıklamasıyla birlikte ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden MHP Milletvekili Adayı Mehmet Emre Demiral, Emirdağ çarşı merkezinde hem vatandaşlarla sohbet etti hem de esnafı tek tek gezerek destek istedi. Ziyaretlerinde Demiral’a, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Mehmet Orbay Divrikli, Ülkü Ocakları Emirdağ İlçe Başkanı Ahmet Mazıbaş ve Emirdağ ilçe teşkilatı eşlik etti.

DEMİRAL, EMİRDAĞ’DA GİRİLMEDİK İŞYERİ, SIKILMADIK EL BIRAKMIYOR

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin önemini ziyaretlerinde anlatan Milletvekili Adayı Demiral, Emirdağ’da girilmedik işyeri, sıkılmadık el bırakmıyor. Demiral, Cumhur İttifakı ve Meclis’te güçlü bir MHP’nin olması gerektiğini anlattı. Demiral, “Hep birlikte inşallah 14 Mayıstaki seçimde önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda seçtireceğiz. Daha sonra oyumuzu Üç Hilallin olduğu yere vurarak MHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsiliyetini güçlendireceğiz ” dedi.

Emirdağ ilçe merkezinin ardından kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini hızlandıran Av.Mehmet Emre Demiral, Emirdağ'a bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

  • Okunma: 1934

Yorumlar (0)Yorum Yap