MHP'de Demiral'dan Coşkulu Açıklama

Haberler / Genel 2015

MHP'de Demiral'dan Coşkulu Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığı’na başvuran Emirdağlı iş adamı Abdil Demiral MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndaki aday adaylığı açıklama törenine yoğun kalabalıkla karşılandı. Emirdağ’dan ve Afyonkarahisar’dan coşkulu bir katılımın olduğu MHP İl Başkanlığı’ndaki törende Abdil Demiral kısaca kendinden bahsetti.

MHP’li aday adaylarının tam kadro katıldığı törende Demiral; “Bir millet uyanacak, Türkiye’nin kalbi Milliyetçi Hareket Partisi’nde atacak” sloganı ile Türk milletine sahip çıkacağımıza söz vererek sözlerime başlamak istiyorum. Ülkemizin her bir karış toprağı kutsaldır. Türk Milleti ve insanlık zorlukları içerisinde geçen yılları geride bırakmaya hazırlanıyor. Afyonkarahisar’ın geleceğe dönük umutları yeni baştan güncellemek en akılcı yoldur. Türkiye geçen yıllarda yerinde saymak şöyle dursun gerilemiş ve önünü görememe ağır sancılarla yaşamaya devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi kadroları bu sancılara son vermek üzere büyük bir güçle geliyor.

Türkiye’de işbirliği uzlaşma yolları kullanılmayarak diyaloglar tıkandırılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi ahlaki değerleriyle tıkanan diyalogların önünü açmak için deneyimli kadrolarıyla geliyor. Ülkemizin toplumsal kavgalara sürüklenmesi, olaylara meydan verilmesi ve ülkemizin her bir yanından kadına şiddet ve cinayetlere maalesef göz yumulması bardağı taşıran son damla olmuştur.
Yetim malına uzanan eller, fakir fukara hakkına göz dikenlerden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Bütün bu olumsuzluklardan kurtulmanın yegane yolu Milliyetçi Hareket Partisi ve onun değerli kadrolarıdır. Türkiye’mizin geçen yıllarda bilinçsiz yönetimler sebebiyle yolunmuş, hırpalanmış ve yalnız bırakılmıştır. Bütün bunlara son vermek adına Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü kadrosunda yer almak için Afyonkarahisar Millletvekili Aday Adaylığımı burada açıklıyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene!”

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel'in tebrik etmesinin ardından Milletvekili Aday Adayı Abdil Demiral tebrikleri kabul etti.

Video

  • Okunma: 3235

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • ilhan şenel

    vatana millete ve emirdağımıza hayırlı uğurlu olsun yolun açık olsun kardeşim

  • Gurbuz kocaman

    Abdil abiye ve ulku sevdalilarina yolunuz hak yolu gonlunuz ve gonlumuz turkiye Olsun yolunuz acik Olsun gurbetten silaya birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin ulku sevdalilarina belcikadan slmlar