Milletvekili Köksal’dan Teşekkür Ziyareti

Haberler / Siyaset

Milletvekili Köksal’dan Teşekkür Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürekli halkın içinde, halkın milletvekili olarak mücadeleye devam edeceğini belirterek, "Önceki dönemlerde olduğu gibi Afyonkarahisar'ın sesi olmaya devam edeceğim" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, 24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.
"TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİN GÖRÜŞÜNÜ ALACAĞIZ"
Emirdağ İlçesi'ni ziyaret eden Milletvekili Köksal ilk olarak CHP Emirdağ İlçe örgütü üyeleri ile bir araya geldi. Partililerle birlikte yerel seçimlerde nasıl bir yol haritası izlenmesi gerektiğini istişare eden Köksal, "Halkımız bizlere güvenerek, inanarak 24 Haziran seçimlerinde destek verdi. Artık bundan sonra 24 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışacağız. Öncelikli hedefimiz yerel seçimlerde belediyeleri ve İl Genel Meclisi üyeliklerini kazanmak. Hedefimiz yerel seçimlerde mutlak başarı sağlamak. Bunun için tabandan tavana tüm örgüt üyelerimizle birlikte çalışacağız. Şimdiden ilçe ve beldelerimizde yurttaşlarımız tarafından sevilen, sayılan liyakat sahibi adaylar çıkartmak için çalışmalara başlayacağız. Afyonkarahisar genelinde daha çok belediye kazanmak için hazırız.
Yerel seçimlerde 6 Ok'un gösterdiği hedefler doğrultusunda, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürerek Afyonkarahisar merkez olmak üzere tüm ilçelerimizdeki belediyeler ile belde belediyelerimizi kazanmak için tabandan tavana tüm örgüt üyelerimizle birlikte çalışacağız. Tüm Afyonkarahisar halkının bize vermiş olduğu güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız.
Demokratik kitle örgütleriyle, meslek odalarıyla, siyasi parti temsilcilerimizle, sendikalarımızla, muhtarlarımızla ve yurttaşlarımızla görüşerek, önümüzdeki yerel seçimlere en güzel şekilde hazırlanacağız." dedi.
KAMU KURUMLARI VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ
Milletvekili Av. Burcu Köksal daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Emirdağ Esnaf Kefalet Kooperatifi, Emirdağ Ziraat Odası, Türk Eğitim-Sen Emirdağ Temsilciği ve Emirdağ Gazetesi'ni ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Köksal, bölge ile ilgili istişarelerde bulundu.
"KOLTUK DEĞİL, AYAKKABI ESKİTECEĞİM"
"Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürekli halkın içinde, halkın milletvekili olarak mücadeleye devam edeceğim." diyen Köksal, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin sorunlarını her zaman gündeme getirerek, çözüm önerilerini paylaştık. Bundan sonra da sorunlar karşısında çözüm merkezli çalışmalar yapacağız. Dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın hep yanında olmaya onların sorunlarını takip ederek çözüme kavuşması için çalışacağım. Önceki dönemlerde olduğu gibi halkımızın eli, kulağı, gözü olacağım. Vatandaşlarımızın taleplerini, dertlerini soru önergeleriyle ve doğrudan iletmek suretiyle gündeme getireceğim. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz ana muhalefet partisiyiz. Her zaman yanlışların karşısında olacağız, doğruları ifade edeceğiz. Yanlış yapılan her olayda mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın bize teveccühünü boşa çıkarmamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
CHP Milletvekili Köksal, daha sonra beraberinde bulunan partililerle birlikte esnafı ziyaret ederek istek ve talepleri dinledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Köksal, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bir kardeşiniz, bir kızınız var. Bunu böyle bilin. Önceki dönemlerde olduğu gibi Ankara'da koltuk değil, Afyonkarahisar'da ayakkabı eskiteceğim." şeklinde konuştu.

  • Okunma: 2529

Yorumlar (0)Yorum Yap