Milletvelili Taytak’tan Teşekkür Ziyareti

Haberler / Siyaset

Milletvelili Taytak’tan Teşekkür Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK , 24 Haziran seçimleri sonrasında İlçemize teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve ilçe teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yapan Milletvekili TAYTAK, ilçemiz meydanında bulunan vatandaşlarla sohbet ederek teşekkürlerini iletti.
Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyeti dile getiren Milletvekili Mehmet TAYTAK yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili olarak Emirdağımızı ve Afyonkarahisarımızı mecliste en iyi şekilde temsil edeceğim. Sizleri mahcup etmeyeceğim. Biz bu göreve milletimize hizmet etmek için talip olduk. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim” Dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN yaptığı konuşmasında; “Sayın vekilimize ilçemizi ve belediyemizi ziyaret ettiklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Meclisteki görevlerinde başarılar dilerim. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK’a Emirdağ Belediyesi logolu şilt ve topakev hediye etti.

  • Okunma: 1700

Yorumlar (0)Yorum Yap