MİSİAD'dan Emirdağ'a Yardım Yapıyor

Haberler / Güncel

MİSİAD'dan Emirdağ'a Yardım Yapıyor

Memleketçi ve Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Genel Başkanı Feridun Öncel’in talimatlarıyla MİSİAD Genel
Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Kadir Yücelbaş ve İstanbul MİSİAD İl Başkanı Levent Gezen ile MİSİAD Belçika Yönetimi ve Emirdağ MİSİAD yönetimiyle beraber ilçemizde ve köylerinde 34 okulda toplam 700 öğrenciye mont ve bot yardımı yapılacağı açıklandı.

Yapılacak olan yardımlarla ilgili olarak Yücelbaş, Gezen ve beraberindeki heyet ilçemiz Kaymakamı Abdüssamed Kılıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüş alış verişinde bulundular ve Kaymakam KIlıç’a plaket takdim ettiler. Heyete MİSİAD Şube Başkanı Selim Öztaş ve Emirdağ yönetimi ev sahipliği yaptı. Ziyaret esnasında ilçemiz Kaymakamı Abdüssamed Kılıç MİSİAD Yönetimine ve heyete ilçemize yapacakları yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Heyet daha sonra ilçemiz Kaymakamı Kılıç’la beraber ilçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret etti. MİSİAD Yönetiminin aynı zamanda ilçemizdeki 100 aileye erzak yardımında bulunacağı öğrenildi. Yapılacak olan yardımlar öncesi 2 gün boyunca ilçemizde kalacak olan Kadir Yücelbaş memleketine yaptığı yardımlardan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. >Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 2673

Yorumlar (0)Yorum Yap