Mithatpaşa Ortaokulu Mezuniyet Töreni Düzenledi

Haberler / Eğitim

Mithatpaşa Ortaokulu Mezuniyet Töreni Düzenledi

Emirdağ Mithatpaşa Ortaokulu’nun bu yıl mezun olacak 8. sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni programı hazırladı.

Kaymakam Bilici’nin okulunda ve LGS sınavında gösterdiği başarıdan ötürü Kadir Saygın isimli öğrenciye plaketini vermesiyle başlayan mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında Kaymakam Bilici, “Geleceğimizin teminatı kıymetli gençlerimiz, sene başından beri zorlu bir maratonu geride bırakarak bugün burada sizlerle beraber olmak benim için büyük bir mutluluk. Bu güzel ve mutlu gününüzde sizlerle beraber olduğum için bende çok mutluyum. Sizleri sene başından beri yılmadan, yorulmadan çalışarak öğretmenlerinizin, ailelerinizin emeklerini boşa çıkarmadığınız için tebrik ediyorum. Mezuniyetinizin hayırlı uğurlu olmasını ve bundan sonraki eğitim hayatlarınızda başarılı olmanızı canı gönülden temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Eğitimin en önemli önceliklerinde olduğunun altını çizen Kaymakam Bilici, başlatılan eğitim seferberliğinde gösterdikleri üstün gayret ve özverilerinden dolayı okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenci velilerine de teşekkür eden Kaymakam Bilici, öğrencilerin bugün buraya gelmesinde onların çok büyük katkıları olduğunu sözlerine ekledi.

Kaymakam Bilici ayrıca eğitime her konuda verdiği desteklerden ötürü Emirdağ Belediyesi ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya da teşekkürlerini iletti.

Daha sonra 42 yıllık meslek hayatı sonunda bu yıl emekliye ayrılacak Matematik Öğretmeni Ayşe Yürük’e Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından verdiği hizmetlerden ötürü plaket takdim edildi.

Törende ayrıca okul müdürü tarafından okula ve eğitime verdiği büyük katkılardan dolayı Kaymakam Bilici’ye teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

Sonrasında 8. sınıf öğrencileri, kendilerinden sonra gelen 7. sınıf öğrencilerine bayrak teslimi yaparak emanetleri teslim ettiler.
Tören daha sonra mezun olan öğrencilere Kaymakam Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından mezuniyet belgelerinin verilmesi ile devam ederken akabinde geleneksel kep atma ve mezuniyet pastası kesimi ile son buldu.
Mezuniyet törenine Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

  • Okunma: 1319

Yorumlar (0)Yorum Yap