Müjdeyi Başkan Koyuncu Verdi

Haberler / Güncel

Müjdeyi Başkan Koyuncu Verdi

Emirdağ’da Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan ve 7 sene önce yıkılan 3 hekimli 1 No'lu Sağlık Ocağı yerine Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun büyük uğraşları sonucu 1500 m² alan üzerine, 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi(5 hekimli), İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Acil sağlık hizmetleri istasyonu (112 Ambulans)'nun tamamını içerisinde bulunduracak olan Aile Sağlık Merkezi’nin ihaleye çıkarılacağı duyuruldu.
Yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi için 9 Ocakta ihale yapılacağını duyuran Başkan Koyuncu sosyal medyada yaptığı açıklamada; " 2022 Yılı Biterken Şehrimize Bir Müjde Daha; Uzun yıllardır yapılması için uğraş verdiğimiz, yıkımından bu yana 7 yıl geçmiş, Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan 1 Nolu Sağlık Ocağı yapım ihalesi müjdesini şehrimize vermekten mutluluk duyuyorum.
Sadece 1 Nolu Sağlık ocağı olarak değil; 1 Nolu Sağlık Ocağı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezinin tamamını barındıran projemiz, ihaleye çıkartılmış olup 9 Ocakta ihalesi yapılacaktır.
Hayırlı Olsun Emirdağ...
Projenin bu safhaya gelmesinde, İlçe Sağlık Müdürümüz Abdullah Çolaker'e, İl Sağlık Müdürümüz Serhat Korkmaz ve Şube Müdürümüz Ahmet Uyan'a, İlçe Başkanımız Erkan Karakuş, İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay'a, Emirdağ Kaymakamımız Osman Eren Bilici'ye, Milletvekillerimiz İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

  • Okunma: 2925

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Bedri

    Haydi hayırlısı,hizmet için bir çivi çakandan Allah razı olsun.