Nisan Ayı Portresi: Gürbüz Atmaç

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Nisan Ayı Portresi: Gürbüz Atmaç

www.emirdag.gen.tr Nisan Ayı Portresi Orman Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Gürbüz Atmaç.

Atmaç, 15.05.1965 tarihinde Mehmet Atmaç ile Zakire Atmaç’ın (Rahmetli) 4 çocuğunun ikincisi olarak Emirdağ’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları Emirdağ İncili Mahallesi’ndeki kerpiçten evlerinde geçti.
İlkokulu Mithatpaşa İlkokulu'nda okudu. İlkokula beyaz yaka siyah önlükle giderken, en güzel yılları olarak belirttiği yıllarını şu şekilde anlattı:” Öğretmenim Yusuf Kınık’ı, arkadaşlarımı, 5 yılımın bütün güzel anılarını çok değerli hazinem gibi saklıyor ve ne zaman Emirdağ’a gitsem okulumu uzaktan da olsa görmek için zaman ayırıyorum.

İlkokulda başarılı bir öğrenciydim, bunu öğretmenimin bana ilgisinden de anlayabiliyordum. İlkokulu bitirdikten sonra öğretmenimin ve ailemin desteğiyle devlet parasız yatılı okul sınavlarına katıldım. Sınav sonucun da İstanbul Vefa Lisesi’nde parasız yatılı öğrenci olarak eğitim alma hakkı kazandım. Bu sınav hayatımdaki önemli kırılma noktalarındandır. İstanbul Vefa Lisesi'ne giderken Emirdağ ve ailem geride kalıyordu. Ortaokulu Vefada, liseyi Afyon lisesinde bitirdikten sonra 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesine başladım ve 1987 yılında mezun oldum.
Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünde sözleşmeli personel olarak 1988 yılında çalışmaya başladım. 1990-1991 yıllarında askerlik görevimi, Isparta-Eğirdir dağ komando okulunda asteğmen öğrenci, Kayseri hava indirme tugayı paraşütçü komando bölüğünde de asteğmen olarak tamamladım.1992 yılında Orman Genel Müdürlüğünün açmış olduğu personel sınavını kazanarak Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünde çalışmaya başladım.”

Bulunduğu görevler;
Orman kadastro komisyonu ormancı üyeliği,
Mihalıçcık orman işletme müdürlüğünde işletme şefliği,
Orman kadastro komisyonu ormancı üyeliği,
Eskişehir orman işletme müdürlüğünde Kalabak orman işletme şefliği,
Eskişehir orman işletme müdürlüğünde İnönü orman işletme şefliği,
Eskişehir orman işletme müdür yardımcılığı,
Ağaçlandırma ve Silvikültür şube Müdürlüğü (Halen bulunduğum görevi).

Birçok mesleki eğitim ve seminerlere katıldı, TRT’nin ‘Dev Kanatlar’ adlı belgesel projesinde yer aldı, sertifikalar aldı. 16 yıldır Dilek Atmaç ile evli ve tüm Emirdağlı hemşerilerime saygılarımı sunarım,dedi. Hazırlayan: Ertuğrul Altınel-Eskişehir

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 08.04.2014 17:21
  • Okunma: 6100

Yorumlar (32)Yorum Yap

  • Suleyman SAPCI

    Sevgili arkadasim Gurbuz, Afyon lisesi yatili okul arkadasim , yakisikli genclik yillarini sirma gibi saclarini cok kiskanirdim senin basarilarin bizim icin gurur verir YOLA DEVAM!!

  • Fenerbahçe

    Selam kardesim bir kaç sefer eskişehire makamına ziyarete geldim ama ulaşamadım yinede seni uzaktanda olsa başarılı görmek mutluluk verici.Başarılarının devamını diliyorum.

  • Tahir OKUTAN

    Çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah sağlık sıhhat ve mutluluk versin.

  • Osman Torun

    Sağlıklı ve mutlu bir yaşam temennisiyle, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılar........

  • Osman BÖCÜK

    Kıymetli kardeşim senin gibi beyefendi dost ve EMİRDAĞLI hemşerilerimizle inan gurur duyuyoruz. İnşallah daha iyi yerlerde de görürüz. Başarılarınnızın devamını diliyorum.

  • Coşkun Özpolat

    Yaşamında sağlık,başarı ve mutluluklar dilerim.

  • ERGÜN HÜYÜK

    Değerli arkadaşım ,ailen ve sevdiklerinle hayat boyunca sağlık ve mutluluklar dilerim.Emirdağ'da görüşmek dileğiyle...

  • cengiz emeksiz

    sevgili kardeşim
    maşallah...
    gurur duydum mutlu oldum...
    tebrik ederim...

  • Hulusi EMEKSIZ

    Sevgili abiciğm,hakkinda yazilanlari gurur duyarak okudum.Bundan sonraki hayatinda her daim basarili ve mutlu olsun.Saglik ve esenlikler dilerim.

  • Mesut KORTAN

    sevgili komşum değerli insan , başarılarının devamını dilerim selamlar . mesut kortan

  • Köfteci Çavuş

    Başarıların Devamını Dilerim Gürbüz Abi
    İnşallah Daha İyi Yerlerde Görürüz

  • Hakan yiğit

    Değerli Gürbüz Abi, tebrik eder başarılarının daim olmasını dilerimm

  • kenan karaca

    başarılarını devamını dilerim.

  • Mansur Göray

    İnönü İşletme Şefliği'ne başladığınız ilk günlerde sizinle tanışıp dost olduk. Bu dostluğun ömür boyu devam etmesi benim için bir şereftir. Başarılar.

  • cabbar

    sevgili arkadasim
    sana basarilar dilerim dunya bu seninle ne gunlerimiz gecti ve
    cok kopya cekerdin hatirliyonmu?
    arkadasin Deli Cabbar

  • Cihat Nedim Sayın

    İlkokul yıllarını paylaştığımız kıymetli Arkadaşım;Başarılarını takdirle takip ediyorum umarım herşey daha güzel ve gönlünce olur.Bizleri nadide bir şekilde yetiştiren ve ufkumuzu açan Canım Öğretmenize de şükran ve dualarımı iletirim..Slm ve sevgiyle

  • Nevzat DUMAN

    Sayın saygıdeğer müdürüm, Sizi tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim.

  • kenan durmaz

    herzamanki gibi emirdağımızın gururlarından başarılar

  • Meltem ÇEVİK

    Sevgili abicim istanbulda yatılı okula başlamakla küçük kerpiç evimizden uzak .ufuklara pencereler açmıştın.Bahçedeki zerdali ağacının gölgesinde senin okuduğun hikayeleri dinlerken kitaplarla tanışıyorduk Hep özlediğimiz beklediğimizdin.Hayatımın en önemli yerlerinde paylaşımlarımız var.Her zaman güven verdin.seni bu sayfada görünce gurur duydum.Duygularımı sadece kardeşlerim anlayabilir.Seni çok seven kardeşin Meltem ÇEVİK

  • sude sena uyar

    Sevgili gürbüz amcacığım,sizi bu köşede görmekten ailecek çok mutlu olduk.Sizi tebrik ediyor ve başarılarınızı devamını diliyoruz...

  • Murat KOCA

    Sevgili dayıcığım,
    Her zaman her yönüyle bizlere önemli bir örnek , hayatta zorluklara ve tüm olumsuzluklara rağmen nasıl başarılı ve erdemli bir insan olunacağı konusunda, kendi yaşamıyla yol göstericimiz olmuştur.
    Seninle her zaman gurur duyduk, başarıların daim yolun hep açık olsun dayıcığım...

  • Murat Emeksiz

    Sevgili abiciğim,bundan sonraki yaşamında da başarılarının devamını dilerim.

  • Murat Emeksiz

    Sevgili abiciğm,bundan sonraki yaşamında da başarıların devamını dilerim.

  • KEMAL EMEKSİZ

    ÇOCUKLUĞUMUZU BİRLİKTE GEÇİRDİĞİMİZ DEĞERLİ HALAM OĞLUNA SAĞLIKLI,BAŞARILI YILLAR DİLERİM.

  • aydin tapmaz

    Degerli Gurbuz abi gecen yaz Rambonun orada tanismistik ortak noktamiz Afyon lisesiydi yolun acik vatanimiza hizmetin bol olsun Allahtan size ve ailenize guzel huzurlu saglikli gunler gostermesini dilerim

  • Alparslan Kocabas

    Saygi deger arkadasim basarilarinin devamini dilerim.Sizleri orlarda gormek bizleri mutlu ediyor.

  • nese koca erkus

    Sevgili dayıcım azmin ve basarilarin daim olsun.Guler yuzun ,huzur ve guven veren hayata dair sohbetlerin eksik olmasin . Anneme okudugumda cok duygulandi ve gurur duydu .Hepimiz seni cok seviyoruz.

  • oktay & öznur

    Bize göre ayın değil yılın portresi olması gereken,GÖNLÜNÜN GÜZELLİĞİ yüzüne ve hayatının her aşamasına yansımış sevgili ağabeyimize ve değerli eşine ömür boyu huzur , mutluluk ve sağlık diliyoruz.Allah herşeyi gönlünüze göre versin.Hürmet ve muhabbetle....

  • Dilek Atmaç

    Canım eşim,arkadaşım,sırdaşım.Seni bu sayfada görmek inan beni şaşırtmadı.Seni tanıdığım yıldan bu yana hayatımın her karesine kattığın degerli düşüncelerin,desteğin,yanımda duruşun her zaman bana bir güç verdi.Hayata karşı herzaman dik duruşun çalışma hayatındaki disiplinin hiç bitmeyen enerjin hümanist yapın dürüstlüğün seni buralara taşıdıHayat arkadaşın olarak bu yönlerini biliyorum fakat herkes tarafından bilinmesi beni onurlandırdı.Bu hayatısenınle paylaşıyor olmaktan çok mutluyumBaşarılar

  • Dr.Mesut DONMAZ

    Değerli ağabeyim,başarılarınızı kutlar,sağlıklı mutlu yarınlar dilerim.

  • IŞIK KAYMAK

    Sevgili ağabeyim, bir çocuğun anne baba ihtiyacının devam ettiği 12 li yaşlardan itibaren bir yandan ailesinden fiilen uzakta yaşamanın ve eğitim hayatını sürdürmenin zorluklarıyla mücadele ederken bir yandan da siyasi olarak dönemin sağ-sol sorunları arasında hayatta kalma mücadelesi vermiştir.
    Erken yaşta kendi kendine yetme zarureti ağabeyimin güçlü karakterinin ve sağlam duruşunun da temellerini oluşturmuştur. İletişim becerileri ve sosyal zekası ile içinde bulunduğu topluluğu etkilemeyi her zaman başarabilen bir yapıya sahiptir. Aile bireyleri içinde duygusaldan mantıklıya doğru bir sıralama yapmak gerekirse, o en mantıklı ve aklıyla düşünenimizdir.
    Benim için özel bir yere sahip olan ağabeyimin , yaşamımdaki en önemli kırılma noktalarında etkili dokunuşları olmuştur.
    Hiç bir başarı hikayesi yoktur ki ardında cefa ve özveri olmasın. Bulunduğu yeri ve daha iyilerini fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Sevgili ağabeyciğim başarılarının daim olmasını dilerim.
    Kardeşin Işık KAYMAK

  • ceylan

    Değerli arkadaşım seni bu köşede görmekten mutlu oldum.