O Toplantıda Neler Konuşuldu

Haberler / Medya

O Toplantıda Neler Konuşuldu

Geçtiğimiz Cuma günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü idi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ilçemizde görev yapan gazetecilere ve sosyal medyada popüler olan isimler için bir yemek düzenledi. Yemeğe onun üzerinde isim katıldı.

Yemekte ilçemizle ilgili olumlu ve olumsuz gelişmeler Belediye Başkanına aktarıdı. O konulardan bir tanesine değinmek istiyorum. Her yıl yedinci ay geldiğinde bu ilçeyle ilgili bir kara propaganda başlatılıyor. Birileri de bu işe çanak tutuyor. Neymiş efendim Emirdağ esnafı Avrupa’da yaşayan gurbetçileri kazıklıyormuş. Bununla ilgili defalarca yazdım, söyledim. Eğer bir vatandaş bir es- naftan fahiş fiyatla mal aldığını söylüyorsa gerek Tüketici Hakem Heyeti gerekse Emirdağ Belediyesi bu konuda gerekli hassasiyeti gösterecektir bundan eminim. Ama ‘kazıklanıyoruz’ bahanesiyle birçok gurbetçi hemşehrimiz başka il ve ilçelere alışverişe gidiyor. Bunun yerine ilgili ku- rumlara yapılacak olan şikayetlerle bu konu da daha hızlı ilerleme kaydedilebilir. Bu konuda gerek resmi kurumların gerekse ilçemiz esnafının hassasiyet göstermesi şart.

Bunun dışında Belediye Başkanı Koyuncu o toplantıda bazı konulara değindi. Bunlardan bazıları; ilçemiz Eskişehir girişinin birkaç ay içinde yeni bir görünüme sahip olacağını, balık fiyatlarıyla ilgili şikayatten dolayı Belediye’nin tanzim satış noktası kuracağını (bu hafta bunun uygulamasını gördük) , bu tür tanzim satış uygulamalarının da devam edeceğini dile getirdi. Bunun yanısıra Eski Askeriye’den kalan Lise Caddesindeki ve Öğretmenevi bitişiğindeki harabe binaların önümüzdeki günlerde yıkılacağını, önümüzdeki yıl Organize Sanayi’de faaliyete geçecek olan dondurulmuş gıda firmasından ve buraya alınacak işçilerin Emirdağ ikametgahlı olacağından bahsetti. Geçmiş dönemde inşaatına başlanılan binal- ardan Atatürk Kültür Parkı yanında olan binanın tamam- lanarak çocuklar için oyun alanı olacağından ve daha bir- çok konuda bahsetti. Bu konularla ilgili ise; aylık düzenli olarak basın toplantısı düzenleneceğini dile getirdi Bel- ediye Başkanı. Bekleyip, göreceğiz tüm bunları...

Son olarak 10 Ocak Çalışan Gazetecil- er Günü dolayısıyla arayan ve mesaj atan; başta Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanımız Sayın Fahret- tin Altun’a, ilimiz Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz’a, Kon- ya Basın İlan Kurumu Müdürü Sayın Özden Konur’a, ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Serkan Koyuncu’ya, İl Genel Meclis Üyesi Sayın Necati Şevik’e, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sayın Elif Çakallı’ya ve ismini unuttuğum herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun...

Mustafa Koyuncu~Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 1186

Yorumlar (0)Yorum Yap