Ocak 2019'da Emirdağ'da Neler Yaşandı?

Haberler / Özel Haber

Ocak 2019'da Emirdağ'da Neler Yaşandı?

Acısıyla tatlısıyla bir seneyi daha geride bırakırken; sizleri 2019 yılında Emirdağ'da neler olduğuyla ilgili kısa bir gezintiye çıkarmak istedik. İşte 2019 yılında Emirdağ'da yaşananlar;

Ocak 2019

Haberlerin ayrıntıları için turuncu yazılara tıklayabilirsiniz...

MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı görevini ve bir dönem de MHP Emirdağ Belediye Başkan adaylığı görevini sürdüren Ceylan Morca, İl Genel Meclis Üyeliği için adaylık başvurusunu gerçekleştirdiğini açıkladı.

5 dönemdir Gömü beldesinin belediye başkanlığını yapan Hakkı Tekin yeniden Gömü Belediye Başkan adayı olarak gösterilirken; Davulga Beldesine ise Ergün Erdik uygun görülerek mevcut belediye başkanı Salih Gündoğan'a teşekkür edildi.

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Davulga Beldesi Belediye Başkanı Salih Gündoğan, AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyince bağımsız belediye başkan adaylığını açıkladı.

AK Parti Emirdağ Belediye Başkan adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan KOYUNCU olarak açıklandı.
AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve ekibi Cumhur İttifakının Emirdağ'daki temsilcileriyle bir araya geldi.

İfade özgürlüğünü hakaret özgürlüğü zanneden Barbaros Şansal, 16 Aralık 2018 Pazar günü Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Belçika’da yaşayan Fas’lı kardeşlerimiz ile Afyon Emirdağlı vatandaşlarımızı "Yobaz" olarak nitelendiren çirkin ve terbiyeden uzak bir ifade kullanmıştır.

Yoğun kış şartlarının yaşandığı ilimizde Emirdağ Yaylalarında doğal ortamda yaşamlarını sürdüren ve aralarında geyik, yılkı atları ve domuz gibi yaban hayvanları için Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü tarafından yem bırakıldı.

Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin SEZEN, Salih Gündoğan’ın partiden ihraç edildiğini açıkladı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında AK Parti Emirdağ'da Emirdağ Belediye Başkan adayları Serkan Koyuncu'ya tam destek verdiklerini birlik ve beraberlik kahvaltısında gösterdi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu’nun Emirdağ Belediye Başkan Adayı olmak için istifa etmesinin ardından İlçe Başkan Vekilliği İsmail Dişiçürük’e verilmişti.

AK Parti Belediye Başkan adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız kazandırdı. AK Parti Davulga Belde Belediye Başkan Adayı Ergün Erdik'e ait seçim bürosu Davulga Çarşı Merkezi'nde açıldı.

Emirdağ Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Kredi Yurtlar Kurumuna KYK bağlı Emirdağ Erkek Öğrenci yurdunu ziyaret etti. Kaymakam Acır ziyaret sırasında öğrencilerin iyi yetiştirilmesinin Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu söyledi.

Son yıllarda yaptığı iyilik hareketiyle gönüllere girmeye devam ediyor. Emirdağ'ın son yıllardaki parlayan yıldızı olan EKDAD, yardımseverlerin desteğiyle engelliler için yaptırdığı binada son aşamaya doğru ilerliyor.

Geçtiğimiz dönem Milliyetçi Hareket Partisi'nin Emirdağ Belediye Meclisi Listesinde bulunan Emirdağ Sanayi Sitesi esnaflarından Tuncay YALÇIN ve beraberindeki heyet 28 Ocak 2019 Pazartesi günü akşam saatlerinde AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatını ziyaret ederek AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu'ya ve partililere "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Delege olarak seçilen ve Emirdağ Ziraat Odası Başkan Adaylığını açıklayan Öztürk Köycü, Abdil Fındık ve Okan Kırca arasında geçecek başkanlık yarışında 86 delege yeni yönetim kurulunu ve başkanını seçecek.

  • Güncelleme: 02.01.2020 23:14
  • Okunma: 3185

Yorumlar (0)Yorum Yap