Özcan Halaç: '2017 Ekonomik Olarak Daha Olumlu Geçecek'

Haberler / Ekonomi

Özcan Halaç: '2017 Ekonomik Olarak Daha Olumlu Geçecek'

Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyası temsilcileriyle Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Toplantıya katılan isimlerden biri de Emirdağlı İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç oldu. Halaç’ın yanı sıra aralarında Ali Koç, Ahmet Çalık, Ferit Şahenk, Hamdi Akın, Ersin Özince ve Ali Kibar’ın da bulunduğu iş dünyasının önde gelen 45 iş adamı ile Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya geldi.

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç, 15 Temmuz’dan sonra Türkiye ekonomisinin gücünü ortaya koyduğunu, hükümetin attığı adımlar ve gösterdiği kararlı duruşun iş dünyası tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getirdi. İş dünyasında hızlı bir toparlanma süreci yaşandığını belirten Halaç, hükümet tarafından atılan adımların sonuçlarının kısa bir süre sonra daha da olumlu sonuçlar vereceğinden emin olduklarını ve 2017’nin 2016’ya göre daha olumlu geçeceğini beklediklerini vurguladı.

Toplantıda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş da katıldı. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen 45 iş adamının katıldığı toplantı, iş dünyası ile güncel ekonomik konuları istişare etmek, katılımcıların görüş ve önerilerini almak amacıyla gerçekleştirildi.

  • Okunma: 7902

Yorumlar (0)Yorum Yap