Özkaldı, Emirdağ'ı Birlikte İnşa Edeceğiz

Haberler / Genel 2015

Özkaldı, Emirdağ'ı Birlikte İnşa Edeceğiz

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Emirdağ ilçesinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Eski Türkiye’nin yerini yeni Türkiye’nin alacağını ifade eden Özkaldı, “Yeni Türkiye’yi halkımızla birlikte inşa edeceğiz. Ülkemiz her geçen gün gelişiyor” dedi.

İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Emirdağ ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. AK Parti Emirdağ ilçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetimi tarafından karşılanan Özkaldı, beraberindekilerle birlikte çarşı esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Emirdağ’a yapılan yatırımlardan bahseden Özkaldı, AK Parti hükümetlerinin halkına verdiği sözü yerine getirdiğini belirtti. Özkaldı konuşmasını şöyle sürdürdü; “2003 yılından günümüze kadar inşaatı devam eden işler dahil olmak üzere DSİ tarafından Emirdağ’a 37 Milyon TL yani 2014 güncel fiyatlarıyla birlikte yatırım yaptık ve hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Yeni Türkiye inşa ediyoruz etmeye de devam edeceğiz.”

3 YILDA 1,3 MİLYAR TL YATIRIM YAPILDI

Afyonkarahisar’da gölet, baraj, taşkın koruma, kapalı sulama sistemlerinin yapıldığını söyleyen Milletvekili adayı Akif Özkaldı, hayal bile edilemeyen projelerin bir bir hayata geçtiğini anlattı. Özkaldı, konuşmasını şöyle sürdürdü; “DSİ Genel Müdürlüğü olarak ilimize yatırım ve hizmet yaptık. Afyonkarahisar için ‘Bu proje hayal yapamazsınız’ diyenlere cevap olarak yaptığımız tesisleri gösterdik. Kimileri hayal eder biz hayalleri gerçekleştiririz. Bakanımız Veysel Eroğlu beyle birlikte son 13 yılda orman ve su işleri bakanlığı olarak memleketimize 1,3 Milyar TL yatırım yaptık. Allah’ın izni ile bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.”

ÜNİVERSİTEYE 385 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI

Esnaf ziyaretinin ardından Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Emirdağ Meslek Yüksek Okulu (MYO) tarafından düzenlenen pilav şenliğine katılan Milletvekili adayı Akif Özkaldı, üniversite öğrencileri ve idarecileriyle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Özkaldı, AKÜ’ye 385 Milyon TL yatırım yapıldığını belirtti. 2002 yılında 18 bin 721 öğrencisi bulunan AKÜ’nün 2014 yılı itibariyle 37 bin 38 öğrencisi olduğunu kaydeden Özkaldı, “Afyonkarahisar’ın gelişmesine üniversitemizde büyük bir destek oluyor. Meslek Yüksekokullarımızda bulundukları ilçelerde önemli bir katkı sağlayarak ilçe ekonomilerine destek oluyor. 2002 yılından bu güne kadar öğrenci sayısındaki artış üniversitemize yapılan yatırımında önemini bir kez daha gösteriyor. 2003-2015 yılları arasında 385 Milyon TL tutarında yatırım ödeneği gönderildi. Bu ödenekle üniversitemiz kendini geliştirdi” diye konuştu. Milletvekili adayı Özkaldı konuşmasının ardından öğrencilerle sohbet etti. Özkaldı’ya ziyaretlerinde İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetimi ile partililer eşlik etti.

  • Okunma: 2379

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • aksevda qk

    ak parti sayesinde
    emirdağ
    emirdağ olalı
    böyle hizmet görmemişti...


    yine yeniden
    ak diyoruz
    ülkemiz için...

    dinimiz için...

    halk için...

    ak diyoruz...

  • Korel KÖYCÜ

    evet yeniden Emirdağ'ı ilçe yapın zaten Afyon'un en büyük köyü olmuştu.13 senedir.Yeni Emirdağ Yeni Türkiye kurun Yeni Alomatik gibi.7 hazirandan sonra yaparsınız belki kolay gelsin.