Özkaya, Emirdağ Yeni Devlet Hastanesinin Takipçisi

Haberler / Sağlık

Özkaya, Emirdağ Yeni Devlet Hastanesinin Takipçisi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar ve ilçelerine yönelik çalışmalarına Ankara'da devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Sağlık Bakanlığı görevine atanan Ahmet Demircan'ı makamında ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar'daki sağlık yatırımlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Bakan Demircan ve Milletvekili Özkaya'nın yaptığı görüşmede; "Bolvadin ve Emirdağ'a 75 yataklı, Sinanpaşa 50 yataklı, İscehisar 30 yataklı ve Başmakçı 10 yataklı hastane projelerini ve ihale süreçlerini ele aldık." dedi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ile yaz başında Emirdağ'da yeni yapılacak devlet hastanesinin yerini inceleyen Özkaya, Emirdağ Devlet Hastanesi yapımıyla ilgili süreçleri takip ederek önümüzdeki dönemde Emirdağ'a 75 yataklı yeni bir devlet hastanesine kavuşacağını Emirdağlılarla paylaştı.

  • Okunma: 6205

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • Zmirdagli

    Simdiki hastaneninilgisizliginda utansinlar o bina daha o kadar eski degilki yazik gunah degilmi onun yerine makine alinsa baska ihtiyaclar giderilse binaya bakim yapip hizmette biraksinlar

  • Yapilacakkkk

    Bolvadin in hastanesi bizim kinden yeni ama onlara da yapilacak adamlar hiç sesini çıkarıyor mu niye biz Emirdağ halkı yeniliklere kapalı oluyoruz yapılmayınca da niye yapılmıyor diyoruz

  • Serkan

    5 yıldızlı hastane olsa neye yarar içinde doktor olmadıktan sonra ?
    Buradaki hastanenin bina yapısı gayet diri ve iyi görünüyor. Bina yapacağınıza doktor getirin cihaz getirin. MR aleti için afyon devlet hastanesi 3 ay sonraya randevu veriyor.Özel hastaneler 300-400 TL arası bi para istiyor.Sözde sağlık ücretsiz , sağlıkta çağ atladık !
    Bu yazdıklarımı yayınlamazsanız sizin haber anlayışınıza ve haberlerinize daha da ilgi göstermem.
    Doktor ve cihaz istiyoruz ! ! !

  • Nedim keskin

    17 senelik hastaneyi yıkıp yenisini yapacağız.benim aklım almıyor.hiç kimse sormuyor 17 senede binalar hangi ülkede eskiyor.

  • Frtsvr

    Umarım Emirdağ halkı bina tuzağına düşmez. Çok güzel bir bina yapılıp içi boş olursa anlamı kalmaz yeni hastanenin. Lutfen nicelikten çok nitelik isteyin yöneticilerden. Nitelikli doktor,hemşire,yardımcı personel ve kaliteli tıbbi cihazlar konusunu da takip edin.