Özkaya: "Emirdağ'ın Her Zaman Yanındayız"

Haberler / Genel 2015

Özkaya: Emirdağ'ın Her Zaman Yanındayız

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya, Emirdağ ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundu. Son 13 yılda Emirdağ’a ciddi yatırımlar aldığına dikkat çeken Özkaya, “Emirdağ’ın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını, ilçe, belde, köy ve mahallelerde sürdüren AK Parti Milletvekilleri, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyorlar. Emirdağ ilçe merkezi ile belde ve köylerini ziyaret eden Milletvekili adayı Özkaya, vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Emirdağ ilçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetimi tarafından karşılanan Ali Özkaya, esnaf ziyaretinin ardından belde ve köylere geçti. Gittiği yerlerde coşkulu bir şekilde karşılanan Özkaya’ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ÇİFTÇİMİZİN CEBİNE PARA GİRECEK

Afyonkarahisar’a son 13 yılda 10,6 Milyar TL tutarında yatırım yapıldığını hatırlatan Özkaya, ulaştırma, denizcilik ve haberleşme alanında 3 Milyar TL’ye yakın yatırım yapıldığını söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bin 520 yeni derslik yapıldığını ifade eden Özkaya, okullara 12 bin 624 adet bilgisayarın gönderildiğini belirtti. Emirdağ Yedikapı barajı ve sulamasının Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla açılışının gerçekleştiğini beyan eden Özkaya, “Emirdağ ilçemizin hasretle beklediği 28 Milyon TL’ye mal olan Yedikapı barajı ve sulaması ile 5 bin 350 dekar araziyi yüksek basınçlı sorulu sistemle sulayacağız. Böylece çiftçi kardeşlerimizin cebine dekar başına bin 100 lira olmak üzere yılda toplam 5 Milyon 885 lira fazla para girecek. Bu tesisten ayrıca 535 kişiye ek istihdam sağlanacak” dedi.

MUHALEFET HALA KONUŞUYOR

Gittiği her yerde AK Parti hükümetlerinin icraatlarından bahseden Özkaya, “Muhalefet hala konuşuyor. Ama bizler AK Parti olarak projeler üretiyoruz ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Onlar konuşurken biz yatırımlara devam ediyoruz” dedi. Özkaya konuşmasının ardından vatandaşlarla teker teker tokalaşarak, yakından ilgilendi. Özkaya’ya ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile teşkilat mensupları eşlik etti.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 05.06.2015 05:48
  • Okunma: 2971

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • yeni yatırım

    gömü emirdağ arası yolunun çift yol olması için söz aldınız mı? fakülte sözü aldınız mı?fabrika sözü aldınız mı?fen lisesi sözü aldınız mı?yeni öğrenci yurtları sözü aldınız mı?aldıysanız oylar akpye