Özkaya'nın Emirdağ Tweeti Dikkat Çekti

Haberler / Siyaset

Özkaya'nın Emirdağ Tweeti Dikkat Çekti

24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesinde Afyonkarahisar milletvekili adayları Emirdağ'a ziyaretleri devam ediyor. Her gün bir veya daha fazla milletvekili adayını ağırlayan Emirdağ'da geçtiğimiz hafta AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve adayı Ali Özkaya yoğun bir program gerçekleştirdi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı tarafından yapılan programda esnaf ziyaret ve köy ziyaretleri gerçekleştirildi. Yapılan ziyaretlerden birinde Özkaya tarafından AK Partinin hayallarin partisi olarak adlandırılan bir tweet attı. Tweet'te sol görüşe sahip Emirdağ'dan iki ismin AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğunu dile getirdi. İşte o tweet:

"Emirdağ’dayız, eski Türkiye Kominist Partili Ömer Özkan ve eski sosyal demokrat Muammer Mazıbaş; “Ak Parti bizim hayallerimizi gerçekleştirdi. Biz hayal ettik, O yaptı.Hayallerimizin partisi. Bu sebeple Ak Partinin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız”. Durmak yok yola DEVAM."

  • Okunma: 3954

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • emirdagliyiz

    fatih bey ya cok akilli yada hic bir sey bilmiyor ogren ondan sonra yaz

  • Hasan BOZ

    Kamu hizmetleri hayal değildir,esas tek adam hayallerini gerçekleştiriyor,her dönem parti değiştirmekte ayrıca eleştirilir.

  • fatih

    Dogru soyluyor omer ozkan bey eskiden sosyalist devlet diye savunanlar su an tayyip erdogan yapiyor emperyalist amerika diye bagiranlarin tek savunucusu tayyip erdogan eski sosyalistlerin tum hayalini tayyip erdogan gerceklestiriyor dogruyu soylemis omer ozkan bey ...