Okuduğunu Anlama Bilgi Yarışması Düzenlendi

Haberler / Eğitim

Okuduğunu Anlama Bilgi Yarışması Düzenlendi

Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Okuduğunu Anlama Bilgi Yarışması” nın ortaokullar finali gerçekleşti.

Kredi Yurtlar Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşen bilgi yarışmasında Ortaokul grubu öğrencileri yarıştı. İlçe genelinde yapılan deneme sınavı ile ilk 10 kişi arasına giren öğrenciler kendilerine sorulan 20 soruyu cevapladılar.

Büyük finalde sorulan 95 puanla Oğuzhan Yıldız birinci olurken, Hanife Teslime Aydoğan 90 puanla ikinci Yusuf Özdemir ise 80 puan alarak üçüncü oldu.

Ödül töreninde, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, "Bütün öğrenciler bizler için değerlidir fakat çalışmış emek vermiş ve başarı elde etmiş olan bu öğrencilerimiz daha bir değerlidir. Dereceye giren öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve idarecilerimizi tebrik ediyoruz ve kitap okumaya devam etmelerini bu alışkanlığı çevrelerine ve ailelerine de aşılamalarını tavsiye ediyoruz ."diyerek yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen Belediye personellerine teşekkür etti.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından “Okuduğunu Anlama Bilgi Yarışması” günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Ayrıca finalde yarışan tüm öğrencilere teselli ödülü verildi.

Bilgi yarışmasına Kaymakam Osman Bilici, Kaymakam Refiki Funda Hamza, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, kurum amirleri, öğretmenler, öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

  • Okunma: 1067

Yorumlar (0)Yorum Yap