Okullarına Oyun Parkı İstediler

Haberler / Görsel Medya

Okullarına Oyun Parkı İstediler

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle, ilçemiz Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda eğitim gören bir grup öğrenci, Emirdağ Belediyesi’ni ziyaret etti. 3. sınıf öğretmeni olan Şenay Arıkanlı ve meslektaşı ile birlikte Emirdağ Belediyesi'ni ziyaret eden küçük öğrenci grubu 3. sınıf öğrencilerini, Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı ağırladı. Belediyemizi ziyaret eden Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri yanlarında getirdikleri çiçeği de Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı'ya takdim etti.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı'nın miniklere soruları vardı. Tabi minik öğrencilerin ise cevapları hazırdı. Başkan amcalarının öğretmeniniz çok ödev veriyor mu sorusunu hep bir ağızdan evet diye cevaplayan öğrenciler; teneffüs araları size yetiyor mu sorusunu ise hayır diye yanıtladılar. Minik öğrencilerin bu alışagelmiş cevapları ise herkesi gülümsetmeye yetti. Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı'dan bir de istekleri vardı. Minikler, Başkan Amcalarından okullarında ihtiyaç olan eğitici oyuncaklar ve oyun parkı rica ettiler.

Sıcak bir ortamda sohbet havasında geçen konuşmaların ardından Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, öğrencilerin Belediyemize hediye olarak getirdiği çiçeğe karşılık olarak minik öğrencilere içerisinde kırtasiye malzemeleri olan hediye paketlerini takdim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, ziyaretlerinden dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek " Emirdağ Belediyesi olarak her zaman elimizden geldiği noktada eğitime yardım etmeye özen gösterdik. Bundan sonra da aynı özeni göstermeye devam edeceğiz. Tabi eğitimi ve eğitimcileri anlamada ve onlara yönelik proje geliştirmemizde, Belediyemizde çalışan ve öncesinde sizler gibi eğitimci olan iş arkadaşlarımızın payı büyük. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Yeni eğitim-öğretim yılının barış, sevgi, huzur, kardeşlik, dostluk, başarı getirmesini ve dertlerden uzak bir yıl olmasını diliyor; öğrencilerimize ve siz öğretmenlerimize başarılar diliyoruz’’ dedi. Avcı, yeni eğitim öğretim döneminde ve derslerinde öğrencilere de başarılar diledi. Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri ise yoğun programlarına rağmen öğrenciler için vakit ayırdığından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı'ya teşekkür ettiler. Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte çekinilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret sona erdi.

  • Okunma: 3375

Yorumlar (0)Yorum Yap