Pala: "Kaldırım Taşı Boyamaya Hizmet Diyorlar"

Haberler / Özel Haber

Pala: Kaldırım Taşı Boyamaya Hizmet Diyorlar

Emirdağlı siyasi temsilciler www.emirdag.gen.tr'de Emirdağ'ın son aylardaki genel değerlendirmesine devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ İlçe Başkanı Mehmet Pala görüşlerini paylaşırken, Emirdağ'ın yatırım almadığından dile getiren Pala, Emirdağ'da siyasi anlamda birleşme olursa bunun CHP çatısı altında olmasına açık olduklarını ifade etti. İşte o röportaj:

Emirdag.gen.tr: Son yıllarda Emirdağ'daki nüfus giderek nüfus azalıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Emirdağ'ın en büyük ihtiyacı nedir? Bunun için sizin partiniz ne gibi şeyler yapıyor?

Mehmet Pala(CHP): Emirdağ'da insanlar iş peşinde, ekmek peşinde hayat standartlarını yükseltmek istiyor. Bu göçü önlemek için bedavadan 'Emirdağ Sevdalısıyım' demekle olmuyor. Bunu deyince Emirdağ gelişmez. Emirdağ'ın gelişmesi adına bir araya gelip hareket etmek lazım. Bu hareketi de biz hayvancılık alanında sürdüreceğiz. Emirdağ'da büyük bir yatırımla çalışmalarımıza başladık ve Emirdağ'da geç kalınmış bir projeye başladık. Bunun için destek görmek isteriz elbette. Emirdağ'da müteşebbis bir grup oluşturduk ve yüzlerce Emirdağlının ekmek yiyeceği binlerce vatandaşımızın da dolaylı yoldan bundan faydalanacak.

Emirdag.gen.tr: İktidar partisi Emirdağ'a gereken önemi gösteriyor mu?
Mehmet Pala(CHP): Emirdağ'a gereken önem verilseydi; göç alan bir yer olurdu. Toplum olarak birbirimizi kandırmayalım. Elle tutulur, gözle görülür yatırım var mı? Kaldırım taşı boyamakla, sıcak asfalt şantiyesi olmasına rağmen uydurma bir yol yapmakla hizmet olmaz. Hizmet, alt yapıyı tamamlayarak asfaltını adam akıllı atarak olur.

Emirdag.gen.tr: Haziran'da yapılacak olan genel seçimde partinizden Emirdağlı aday ya da adaylar olabilecek mi? Seçilme şanslarını nasıl görüyorsunuz?
Mehmet Pala(CHP): Bekir Kasap, partimize müracaat eden tek isim. Ön seçim olursa Afyonkarahisar'ın diğer ilçelerinde de desteğin olacağına ön sıralarda bir yerlerde olacağına inanıyoruz. Emirdağ İlçe Başkanlığı olarak adayımızın arkasında dik duracağız.

Emirdag.gen.tr: Herhangi partiden aday gösterilmesi durumunda bu Emirdağlı vekil adayını destekler misiniz? Artık Emirdağ'ın siyasi anlamda birleşme sırası gelmedi mi?
Mehmet Pala(CHP): Emirdağ siyasi anlamda birleşme derken; bizler başka partinin, kişinin, kurumun maiyetine girecek bir parti değiliz. Emirdağ'da böyle bir niyet varsa CHP bayrağı altında olabilir. Bizim otağımız herkese açık, CHP'de birleşelim.

Emirdag.gen.tr:  Şubat ayı sonunda yapılacak olan Emirdağlılara Gecesi'ne siyasi partiniz davet edildi mi? Bu geceyle ilgili görüşleriniz nelerdir?
Mehmet Pala(CHP): Sadece partimiz adına iki kişilik davetiye gönderildi. Örgütümüzle görüşmeden net bir karar vermeyeceğiz. Geçen yıl yapılan ne kadar yararlı olduysa; bu da ondan farklı olmayacaktır.

  • Okunma: 3644

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • soner

    selamun aleykum , abi sayin baskan mehmet pala karsi kisiligine karsi veyahuta yapmis oldugu yada yapacak olacagi islerine karsi bir sozum yok sozum temsil ettigi chp zihniyetine karsi sayin baskan emirdag halkini seviyorsaniz sizide seviyorlarsa derhal bu partiden istifa edin cunku insanlar chp zihniyetin neye hizmet ettigini biliyorlar artik turkiyenin karis karis her yeri gelisme asamasinda hizla ilerliyor bunuda akp getiriyor insanlara gercekleri haykirin sizi susturuyolarmi istifa edin bizim halkimiz herkez gibi dogru olani hak ediyor emirdaginda hallen cocuklar cahil burakiliyor egitimde ilerleme yok daha da azaliyor genclerimizin aklindan avrupaya gitme hayalli son bulmali ilcemizin bu genclere ihtiyaci var emirdag ilcesi egitime cok onem vermeli ben bu gavur ellerde dogdum buyudum bununda suclusunun kim oldugunu biliyorum sayin baskan sana soyluyorum! artik hila gelisem bir turkiyenin o hiz vagonundan kopmayan bir emirdag istiyoruz genclerimiz turklugun ne oldugunu kucuk yasta kostumunu tasimalilar allah yardimcimizdir insallah selamun aleykum

  • habiri

    kendini metetme iş yap iş başkan

  • pala

    cilgin emirdagli kerdeş palalardan oldu belediye başkani halk secti emirdagli secti sectikleri icnde teşekkur ederiz tum emirdag halkina. şunu bilmeni isterim ki emirdağdaki her aile bir asil ve duzgun ailedir. ve pala aileside asil bir ailedirr bunu bilmeni isterim

  • ismet

    [quote name='İsmet']:lol:
    Yanlış anlamışsınız bence çünki sizin o gördüğünüz kaldırım taşı boyama işi hizmet olarak görülmüyor ki bunu siz adı üstünde muhalefet ayagından götürüyorsunuz Bravo:) Adı üzerinde Chp her yerde aynı :)[/quote]
    Sayın adaşım,sen yanlış anlamışın,Akp' nin, belediye başkanının avukatlığını mı yapıyorsun.?Yapıyorsan sen hala gercekleri göremiyorsun.
    İsmet

  • GILGIN emirdagli

    sayin omer pala vala senin kuzenin sen soz geciremiyosan bizi hic dinlemiyor sayin belediye baskani aha yagmurda isalanackami ayagi jeepe binip gidiyor :lol: vala chp nin de belediyecilgini de gorduk en unutamadigim emirdagin susuzluguyudu ya o neydi ya emirdag deyimiyle kerat kerat geziyoduk vala bu chp yonetimin de bi emirdag faydasini goremeyicik zaten genel de sizin pala lardan cikar belediye baskani sonuc ortada :cry:

  • Hasan BOZ

    Bizim kendi partililerimiz anlassin yeter..diger partilerle CHP nin ISI OLMAZ hizmet eden her arkadasi tebrik ediyorum. hedefimiz ISBIRLIKCI akp DEN bir an once turk ulusunun kurtulmasidir. kamu hizmetleri tabi ki yapilacak . araplar demokrasiye gidiyor bizde de tersini yapmaya calisiyorlar... kaamu hizmeti yaparken tc nin ana taslariyla oynaniyor /ataturk karsitlari iktidarda ; selamlar Hasan BOZ

  • İsmet

    :lol:
    Yanlış anlamışsınız bence çünki sizin o gördüğünüz kaldırım taşı boyama işi hizmet olarak görülmüyor ki bunu siz adı üstünde muhalefet ayagından götürüyorsunuz Bravo:) Adı üzerinde Chp her yerde aynı :)