Pala, Mahalle Toplantılarına Yöneldi

Haberler / Yerel 2014

Pala, Mahalle Toplantılarına Yöneldi

AKP Emirdağ Belediye Başkan Adayı ve Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ve ekibi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. Mahalle toplantılarını hızlandıran Pala ve ekibi haftasonunda Yenidoğan Mahallesi’nde ve Emirdağ TOKİ Konutlarında geçmiş dönemde yapılanlar ve gelecek dönem seçilmesi durumunda neler yapacakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Emirdağ Belediyesi’nin AKP’li belediye meclis üyeleri ve yeni belediye meclis üye adaylarının hazır bulunduğu toplantılarda vatandaşlar Pala’dan beklentilerini dile getirdi. Zaman zaman mahallelerdeki kalabalıklara hitap edeceğini dile getiren Cengiz Pala; “çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşımızın bizden memnun olduğunu görmek bizi yeniden bir heyecana sokuyor. Emirdağ’da iktidarın devam etmesi için bi’ daha Emirdağ! diyorum.” Dedi. Pala’nın bu çağrısına vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

  • Okunma: 3123

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • osman

    ya bırakın bu ayakları bakan eroglu olmasa diyip papagan gibi sayıklamayın ak parti iktidar olmasa bakan eroglu gelip bir çivi mi çakacaktıı aklınızı başınıza alın..

  • Mehmet Özkul

    Gevuru icad eden Emirdağlı gardaşım,
    Gurbette yaşamayı en iyi bilen gardaşım,
    Liderin hası olan gardaşım,
    Emirdağın kadını da erkeği de aslandır aslan....
    Aslanın dişisi, erkeği olmaz!
    Pala familyasının Emirdağ'ı mı olacaz?????
    Koltuktan bir "Pala" inecek bir "Pala"koltuğa binecek öyle mi?
    Saltanat mı kuracak Palalar Emirdağ'ına koç gardaşım
    Dedelerimiz,babalarımız ayaklarında eşek çarığıyla,birileri sefa sürsün diye mi mücadele etti aslan bacım?
    Birileri haddini bilecek..hemi de çok yakında

  • hakan kaya

    Emirdag i paris yapacam desen sana yine oy vermem. Bi verdim Emirdag in yarisiyla kavga ettin. Allah gostermesin bidaha gelsen galan yarisini dusunemiyom. Yok senin is olmaz ebedi. Zaten hic katilanda olmamis gelenin coguda meraktan geliyo.

  • apaci

    suat bey bakan eroglu emirdagina 130 milyon tl butceden para vermistir.sonradan 30 milyonu davulga belediyesien verilsin diye konu gecmistir.o verildimi bilmiyom.simdi soralim,bu 130 milyon nerde,ve ayrica 30/35 milyon beledieyeye yaptigi borc nerede,nerede bu paralar once emirdagli bunun hesabini sorsun,oy vermeden,oy verirlerse yaziklar olsun bu adama.bu 130 milyonda gercektir.

  • Ppreero

    Sayin CENGIZ PALA BELEDIYE Baskani olmadan once kilitli parke sozu verdigin inkilap mahallesini tamamen unuttun yalandan bir asfalt attirdin oda basdan sagma oda 2 ay icinde delik desik oldu inkilap mahallesi fatih cami mevkisi ama nerden bileceksin yolun dusmuyor ki o tarafa hic belki bu aralar oy dilenciligi maksadiyla yolun duserse gorurusun.Belki ozaman hatirlarsin verdigin sozu hangi yuzle gelip oy isteyececeksen artik o yolu oyle gorunce.

  • eski kacerlili

    boş laflara karnımız tok cengiz efendi kar ve yağmur yağdığında bizim birçok sokağımızda insanlar hala çamurdan çıkamıyor eski kacerli emirdağın güney doğusumu nereye gidiyo bu kilitli parkeler öncelikli hatırlı yerleremi bu mahallede çocuk yetişmiyomu nerde bu çocuk parkları yok biz almayalım sen orda kal.

  • suat

    cengiz efendi bakan eroglu olmasa civi dahi cakamazdi...afyonun buyuk ilceleri icerisinde tek akp li belediye emirdag olmasina ragmen cok az hizmet almistir ve asiri derecede borc birakmistir.cengiz efendi harcadigi bu paranin hesabini insallah ugur serdar kargin belediye baskani olduktan sonra verecektir.o zaman millete nasil kafa tutacak bakacagiz

  • okan yıldız

    Yanın da gezdirdiğin ekibin. Onları da seöimden hemen sonra satacakmısın. Geçen seçim seni kazandıranları daha koltuğa oturduğun ilk hafta da sattın. Bunları bir hafta damı, bir ayda mı, bir sene de mi satacaksın. Ben ce seneyi bulmaz da. Hadi hayırlısı.