Pardon Apo Kimdi?

Köşe Yazıları / Şerife Özdemir

Pardon Apo Kimdi?

Türkiye´yi iç savaşa sürüklemeye çalışıyorlar...

Savaşla Türkiye´yi bölüp Sevr´i canlandıramayacağını anlayan emperyalist güçlerin artık taktiğini bilmeyen yok. Bilmeyen var ise Banu Avar´ın ´Böl ve Yut´ kitabını okumasını tavsiye edebilirim.

Türkiye şu an öyle bir duruma geldi ki, daha öteye gitmesine Türk halkının izin vermemesi gerekiyor!

Ölü toprağı serpilmiş diyenler yanılıyorlar.

Türk milleti herşeye boyun eğer, ama bu kadar şehit verilmiş bir ülkede ´Sözde Kürdistan´ kurdurtma söz konusu olunca buna  boyun eğmez, eğmemeli!

Şunu sormalıyız kendimize ´ Bu açılımdan kimler yarar görecektir?´

Kürt vatandaşları mı yoksa teröristler mi? 

Bugüne kadar yıllarca beraber yaşayanlara ne oldu da ayrı bir devlet kurma hayaline kapıldı? Bunu Anadolu´da yaşayan Kürtler mi ister yoksa emperyalist güçlerin piyonları ile birlikte hareket eden Damat Feritler ve diğer züppeler mi?

Her Türk´ün cevabı ´Ülkesini korumayanın dini olmaz,  kimse vatanını satmaz´ olmalı.
Bu cevaba ulaşamayanın ise acırım haline.

Kimleri devreye sokmadılar ki....

Danışıklı dövüş yapıldı sürekli. Büyük lobilere çanak tutacak küçük lobiler kuruldu. Vatan hainleri sıkıştıkça PKK , DHKP-C ya da Ermeni lobisi tarafından korumaya alındı.. Biz bu ülkede en sıkıştığı anda DHKP-C´yi kendine saldırtarak kurtulan devlet büyükleri ve yine en sıkıştıkları anda kendilerini arap milliyetçisi ilan ederek ´sahte kahraman´ olmaya heveslenen başbakanlar görmedik mi?

Ne tesadüftür ki bunlar bugün ´Sözde Kürdistan´ı kurmak için terör örgütü PKK ile  ortak hareket ediyorlar.

Hani vatanseverdiniz siz?   

Oysa amaç birdi!

Türkiye´nin üniter devlet yapısına zarar vermek, özgürlük ve demokrasi adı altında bölüp federatif bir ülke yaratmak!

Önce sözde aydınlar seçildi. Türk´ün kafasını bulandırıldı. Sonra sözde sanatçılar devreye girdi demokrasi çığırtkanlığı yapıp besteleri ile ´bu da Mehmet öbürü de Mehmet´ denildi. Amaç dağdaki teröristi eli kanlı bir katil değil de Kürt olarak göstermekti Oysa teröristle çarpışan Kürtlerde vardı ve var olacaktı!

O da yetmedi...
Çocuk katili Apo´ya bile danışıldı!
Dünya´da ilkiz!

Teröristten yol haritası isteyen tek ülkeyiz! Hangi ülke bir teröriste danışır?  Biz mi şaşırdık yoksa başımızdakiler mi?

Pardon Apo kimdi?

Hani dağlarda gezen, binlerce Türk´ün katili değil mi?

Apo sadece Kürt mü yoksa  terörist başı mı?

Önce ayırımı iyi yapalım sonra ´sözde Kürt açılımı´ diyelim. Sözde diyorum zira Belçika´da malum çevre zafer çığlıkları atmaya çoktan başladı ! Hatta Anadolu´da 1000 yıldır süren Türk egemenliğin  bittiğini bile savunanlar var!

Biraz mola verin de bizlerin de söyleyeceklerini kulakardı etmeyin....

Bu Cumhuriyet  kolay kurulmadı!  Ne Damat Feritler ne Ali Kemaller gördü, ama hiç birine teslim olmadı!  Fitne ve fesatlık tohumlarını ekenler  gün gelir bu  vebalin altından kalkamaz!

Bu fesatlık tohumlarına da yandaş olan sanatçılara ve sözde aydınlara da ihtiyacımız yok,  bu böyle biline.

Birlik olmanın zamanı geldi....

´Geç kalmışız, keşke daha önce harekete geçseydik´ demek Büyük Türk Milletine yakışmaz...

  • Okunma: 3396

Yorumlar (14)Yorum Yap

  • kaptanturgay

    ARKADASLAR BENCE KÜRDÜM DIYENI IRAKA
    BALZANIYE VE TALABANIYE GÖNDERECEKSIN.
    15 MILYON KÜRMÜ VAR BEYENMIYORSAN BUYRUN
    IRAKA ORDA KÜRT KARDESLERINIZ VAR ORDA
    KÜRTCÜLUK YAPIN.TÜRKIYEYI BEYENMIYORSAN
    HADI IRAKA ORDA KÜRTLER VAR OTOBÜSE TRENE KAMYONA DOLDURUN IRAK KÜRDISTANA
    GÖNDERIN BU DEVLETI BEYENMIYORSAN....?

  • kubilay

    Serife Hanim sizin dusuncelerinize katiliyorum ve de bir ilavede bulunmak istiyorum.bugun ulkemizin getirilmek istenen noktasinsa sevri hayata gecirmek ; gundemi bir takim suni olaylarla tutmak yapilmaktadir.bir bakiyoruz aylar once ermenilerle anlasma yapilmis, ne cabuk unutuldu avrupa ve amerikadaki ermeni soykirim kabulu;bir yanda suriye ile sinir anlasmasi bir yanda sozde israille sirt cevirme( daha dun israille mayinlar temizletiliyordu;haran ovasindaki tarlalar israililere satilmisti .akp doneminde israille ticaret anlasmalari 3 milyar dolari bulmustu) bir yandan irakla ticret anlasmalari;demokratik acilim diye atildi ne aclimiysa artik tabani olmayan ifadelerle ve acilimi Cengiz Candarla yapan bir hukumet anlayisi;ne yapilmak isteniyor bir yanda kibris meseleri ;irana yaklasim ne oldu bu sene gokten bir isik mi geldi turkiyede her sorun cozulmeye gidergibi goruntu verilmeye calisiliyor;insanlar ac kardesim once is lagzim is guvencesi sosyal sigorta bunlari coz kardesim.turkiyede sosyal bozulmalar basladi nereye bu gidis kokusmuslugun batakliga vede bitise gidiyor.oyle pembe resimler cizmeye gerek yok.

  • Kursat

    Yazarin katildigim görüsleri oldugu halde,katilmadigim görüsleride var.Öncelikle su iyi bilinmesi gerek halkimiz 15-20 yil ve daha öncesindeki siyasetçilerin alli pullu sözlerine kanacak halk degildir.Demokratik Açilim sürecinde apo(!) ya danisildigi seklindeki açiklmasi kesinlikle gerçegi yansitmamaktadir.Hanimefendinin gazete ve TV takip ettiginden eminim ve ben bir sefer bile 'bu süreçte apoyada danisacagiz' diye bir açiklamasini duymadim sayin basbakanin.Kimi ve hangi kesimleri etkilemeye çalistiginizi bilmiyorum ama önemli bir sitede yazarlik yapiyorsaniz biraz daha dikkatli davranmanizi öneririm.Su yazdiginiz yaziyi en az 10 yil önce yazmis olsaydiniz belki cogu kimse bu yazinizdan etkilenebilirdi.Bu ülkeye ceplerini doldurmaktan baska bir is yapmayan iktidarlar geldi muhakkak.Ama sayin basbakaninda olumlu yönlerinide göz ardi etmeyelim derim ben.Tamam siyaset yapalim ama abartmayalim.Hele hele teknoloji çaginda asla.Sagcisiyla solcusuyla asiri milliyetçisiyle bu ülkeye nasil bir yarar saglarim diye düsünelim,dahasi elimizi tasin altina koyalim.Bananecilikten kurtulalim.Bunu yaparkende kimseyi kirmayalim.Bu ülkeye hiç bir sey vermeyen daha milletten alan iktidarlar gördük.Bir solcunun sag iktidardayken vur abaliya yapmasini,bir sagcinin sol iktidardayken vur abaliya yapmasinin devri artik geçti.21. yüzyildan 10 yil aldik hala eski aliskanliklarimizdan kurtulamadik.Dünya degisiyor hanimefendi unutmayin.Ve dahasi bu dünyada bir sinavdan geçiyoruz.Ahirette sorguya çekilirken;sen sagcisin,sen solcusun,sen milliyetçisin,sen vatanini daha çok sevdin,sen yeteri kadar sevmedin demiyecek Yüce Allah.Zaman kavga zamani degildir. saygilarimla...

  • selman

    kurt meselesi 30 hatta daha uzun zamandir koklu bir cozume kavusmamis.gul yuzlu kadin.simdi bu iktidar kurtlere bazi kimlik ve kulturel haklarini vererek bu sorunu cozmeye calisiyor.ama bizim bazi cozumsuzlukten beslenen mihraklarimizin dezenformasyonu ile yikanmis insanlarimiz gaza gelip, efendim bizde 'turk acilimi' istiyoruz demeye basladi..saniyorlarki devletin depolarinda 'haklar' stoklanmis ve bu birilerine verilirse bize kalmaz diye dusunenler bu tuzaga dusup inaniyorlar.halbuki 'haklar da sevgi' gibi paylasildikca buyuyen bir olgudur.insan karsisindakini sevince sevmeyi ogrenir, sevme yetenegi gelisir ve bunden etrefindakilerde faydalanir. hakki olana hakkini vermemek turklugun saninda yakismaz ve turkler tarihte diger etnik topluluk ve komsularina hep adaletle davranmistir ve yukseldigi donemlerde bu yuzden sevgiyle buyumustur .kilic zoruyla buyumus gibi gosteren tarihciler yalan yazmislardir tarihimizi.herseyin basi sevgidir.nefret degil. ha su puanlama ile guya bana ve dusuncelerime etki yapmaya calisanlarada bir cift lafim olacak.inanin sizlere olaylarin ic yuzunu anlatabilmek icin daha cok gayrete geliyorum tesekkurler.

  • kamyoncu 03

    zaten bizim ülkemiz bu yuzden adam olmuyo egerki adam olsaydı bu ülke vatandaşına sahip çıksaydı bızım kardeşlerimiz yurt dışına göç etmek zorunda kalmazdı hep boş işler peşınde koşuyo bu devlet örnek hasteneye düşsen ayağını çeke çeke ölürsün paran olmazsa yüzüne bile bakmıyolar hastanede avrupa kadar bile olmadı bu devlet ilk önce bu olayı çözmesi lazım çok basit bir konu ama çok önemli bir konu ben bu devlete YAZIKLAR OLSUN DIYORUM BEN SADECe...!!!

  • kamyoncu 03

    [quote name='tirci 03']beyler bu ulkede ezilen tek kurtler degil bu ulkede batida da ezilen ve hor gorulen insanlarimiz vardiyorlar ki kurt sorunu verin toprak o zaman sorun cozulsun kurtulun alevi kardeslerimizinde lazin da cerkezinde abazaninda ermenininde yahudininde sorunu var ne yapmak lazim o zaman bolun ulkeyi dunyanin neresinde gorulmus teroristten akil almis hangi ulke var ustteki beyler sizin kardesiniz sehit oldumu 20 yasindaki oglun sehit oldumu bu tuzak tam abd ab nin tam istedigi plan terorisler bizim cocuklari askeri doktoru ogretmeni hemsireyi olduruken devletin malina zarar verip fabrika yakarken tsk bunlara karsi mucadele ederken almanya degilmiydi benim silahimi kullanamazsin deyip amborgo koyan ab ulkesi almanya degilmi beyler ulkeyi bolmenin oz guveni olmaz vatanini korumak icin dim dik ayakta durmaliyiz tamam kurt sorunu yol yapalim yok ekonomik sosyal kulturel birliktelik yok silah biraksin yok kurtlere haklarini verin ne hakki bu ulkede turk kurt beraber yillarca bir arada yasamislardir kurt sorunu diye bu ulkeyi bolerek hukumet daha fazla ihanet edemez.dogru soyluyosun amca sana katılıyorum şerefsız bunların hepsi

  • sibel

    ATATÜRK DİRİLİP ŞU GÜNLERİ GÖRSE KAHRINDAN Bİ KEZ DAHA ÖLÜRDÜ.KURTULUŞ SAVAŞI YILLARINDA DA KÜRT TEALİ CEMİYETİ DİYE Bİ CEMİYET KURULDU VE DOĞU VE G.DOĞU ANADOLU TOPRAKLARINDA BİR KÜRT DEVLETİ KURMAK İSTEDİ AMA KÜRT KARDEŞLERİMİZDEN DESTEK BULAMADIĞI İÇİN MİSYONUNU TAMAMLAYAMDI.ÇÜNKÜ O ZAMN KÜRT TÜRK YOKTU.BİZ VARDIK.KÜRDÜYLE LAZIYLA ÇERKEZİYLE BİZ.YİNE O YILLARDAKİ BİRLİĞİ TAMAMLAMAMIZ GEREKİYOR.YOKSA SONUMUZ HİÇ İYİ GÖRÜNMÜYOR....

  • fikret özgüler

    MANKURTLAR
    Kırgız yazar Cengiz Aytmatov'un 'gün olur asra bedel'adlı eserinde juan juan ların türkleri mankurtlaştırması anlatılır.
    Bunlar esir aldıkları türk çocuklarının kafa derisini kazırlar yeni kesilmiş bir devenin boyun derisini kanlı çoçuk başına geçirirler.iki kanlı deri biribirine kaynar.Deve derisi kurudukca kafatasına baskı yapar,zaman içindebaskı sebebiyle dayanılmaz işkence çeken çocuk ya ölür yada sağ kalır.Yaşarsa artık geçmişini unutmuş bir mankurt olur.
    Bu mankurt anasını babasını töresini vatanını tanımaz.Yapacağı iş juan juanların develerini gütmektir.Sadece onlara tabi olur ve söylenenen herşeyi yapar.Bu mankurt çocuk kendisini kurtarmaya gelen anasını(Nayman Ana)okla vurup öldürür.
    Şimdi juan juanların yerini türk kültüründen kopuk yetişmiş ve türküm diyemeyen, vatan ve bayrağın anlamını bilmeyen,öz çıkarını çok iyi bilenler aldı.Deve derisinin yerinide bunların elinde tuttukları medya aldı.
    yüz yılımızın mankurtlarını üretmek kolaylaştı.Türkü benliğinden uzaklaştırdılar.Irak ta türk subayının başına çuval geçirilmesi olayını hemen unutturdular.Irakta katledilen bir milyon insananın kanları ile yarattıklarıyönetim biçimine demokrasi diyen batılıların medeni insanlar olduğunu bellettiler.Biri çıkıp 'Türkiye türklere bırakılmayacak kadar değerlidir'dedi.Bunu söyleyen bir 'Türk gazeteci'
    Sonra mankurtlar bağırmaya başladı'türklerin özgüveni yok'
    Bağırmaya devam ettiler'demokratik açılıma karşı geliyorsunuz'
    Amerika ıraka ne için gitmişti hatırlayın'demokrasi' getirmek için getirdimi getirmezmi bakın bölünmüş demokratik ıraka ne kadar mutlu'Şu anda Türkiyede ne açılımı var'demokratik açılım'başka'kürt açılımı'hadi bakalım juan juanlar bağırtın mankurtları'Türkiyenin bölüneceğini söyleyenlerin özgüveni yok'bunlardemokrasidüşmanı'bunlardarbe çığırtkanı'Nayman analar sağ olduğu müddetce başaramayacaksınız.Mankurtlar başaramayacaksınız lafı sizin için söylenmedi,juanjuanlar için söylendi susun.

  • aysel

    ne gerilasi ya gerilla ne demek anlami bile yok vatanini satan hayvanlardan hayir gelirmi vatan satan kendinide satar haysiyetsizler

  • tirci 03

    UGUR KARDESIM.YORUMUNA BUTUN KALBIMLE KATILIYORUM.VE DESTEKLIYORUM AYNEN BENIM.DUSUNDUKLERIMI YAZMISSIN.BASKA SOZE GEREK YOK.TESEKURLER

  • uğur serdar kargın

    HİN VELED-İ BİN APO.....
    evet arjadaşım apo kimdi sorusuna en doğru cevap HİN VELEDİ BİN ABDULL...APO ,abdulun sonuna ALLAH isminin yakışmadığı tek kişi olan çocuk katili yaratıktır APO.hiç bir allahın kulunun olamadığı kadar kalleş olanın adıdır APO...APO daha kimmidir, APO itlerin köpeklerin dahi ısırmaya tenezül etmediği, fakat birilerinin AÇILIM resepsiyonunun onur konuğu olan onursuz yaratığıdır APO...APO ,oğlunu askere gönderen anaların rüyalarının gerçek karabasanı,vahşisidir APO....yani kardeşim, benim için bütün kötü vasıfların bile kifayetsiz kaldığı aşağılık biR yaratıktır APO...bizleri üzen aşağıların aşağısı,alçaktan daha öte bu ÇUKUR adamın yaptıkları değil, onu lider görenler,ona mikrofon uzatanlar,muhatabımız değildir demesine rağmen fikirlerini devlet televizyonlarında yayınlayarak muhatab alanlardır.ülkemin başbakanı TÜRK olan DEVLET BAHÇELİYE yaptığı hakaretleri,keşke sadece soyadı TÜRK olan,APO çukurunun MECLİSTEKİ SÖZCÜLERİNE edebilseydi.DEVLET BAHÇELİ ,alternatif harita koyan,apo çukurunu adres gösteren,federasyondan bahseden,PKK ya af isteyip gerilla-şehit diyen kadardamı haysiyetsizdiki bu sözlere muhatab oldu...bu hakaretler sahibi hakkında bizleri endişelendiren hareketlerdir.bu hareketlerdense anladığımız, buradan görünen yanı; ÇUKURLARA yakın hareket edenler epeyce ALÇAK laşmış....

  • tirci 03

    beyler bu ulkede ezilen tek kurtler degil bu ulkede batida da ezilen ve hor gorulen insanlarimiz vardiyorlar ki kurt sorunu verin toprak o zaman sorun cozulsun kurtulun alevi kardeslerimizinde lazin da cerkezinde abazaninda ermenininde yahudininde sorunu var ne yapmak lazim o zaman bolun ulkeyi dunyanin neresinde gorulmus teroristten akil almis hangi ulke var ustteki beyler sizin kardesiniz sehit oldumu 20 yasindaki oglun sehit oldumu bu tuzak tam abd ab nin tam istedigi plan terorisler bizim cocuklari askeri doktoru ogretmeni hemsireyi olduruken devletin malina zarar verip fabrika yakarken tsk bunlara karsi mucadele ederken almanya degilmiydi benim silahimi kullanamazsin deyip amborgo koyan ab ulkesi almanya degilmi beyler ulkeyi bolmenin oz guveni olmaz vatanini korumak icin dim dik ayakta durmaliyiz tamam kurt sorunu yol yapalim yok ekonomik sosyal kulturel birliktelik yok silah biraksin yok kurtlere haklarini verin ne hakki bu ulkede turk kurt beraber yillarca bir arada yasamislardir kurt sorunu diye bu ulkeyi bolerek hukumet daha fazla ihanet edemez.

  • selman

    kendini cekic zannedenler ,dunyadaki her seyi civi olarak gorurmus.......dusman-dost- vatansever-vatan haini-ali kemal-damat ferit-dogu perincek-fetullah........ kisir bir dongunun icinde donup duruyorsunuz be gul yuzlu kadin...........BOLUNME KAYGISI BIR OZGUVEN EKSIKLIGINE DELALETTIR.

  • erhol

    şu felaket tellallıgını anlamıyom yok ülke bölündü yok bilmem ne hükümet bişey yapsa hemen arkasında yabancı el aranıyo yok abd nin projesi yok bilmem ne bu terörün artık bitmesi lazım bizim insanımızda özgüven yok vakıflar yasası cıkıncada boyle ülke gitti bilmem ne dedikodularıda cıkmıstı