Park ve Mahalle Fırını Açıldı

Haberler / Güncel

Park ve Mahalle Fırını Açıldı

Emirdağ Belediyesi tarafından İnkılap Mahallesinde yapımı tamamlanan ŞEHİT ER İSMAİL ÇELİK PARKI ve park içerisinde bulunan Ekmekçi İzzet Şenel Fırını bugün hizmete açıldı.

Kaymakam Osman BİLİCİ, Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail DİŞİÇÜRÜK, Emirdağ Belediyesi Meclis Üyeleri Hasan KOCA, Yavuz AYDOĞAN, Yüksel ARIKANLI, İnkılap Mahalle Muhtarı Mesut ŞAHİN, şehidimizin yakınları ve mahalle sakinleri katıldılar.

Açılış kurdelesini Kaymakam Osman BİLİCİ, Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU ve şehidimizin ablası Zehra ÇELİK birlikte kestiler.

Parkın açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU; “56 projemizden biri olan her mahalleye park ve fırın projemizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İçinde spor alanı, mahalle fırını, oturma bankları, çocuk oyun ve egzersiz materyalleri bulunmaktadır. Mahalle fırınımız Çarşamba günleri açık olup halkımıza ücretsiz hizmet verecektir. Parkımızın ismini 1967 yılında Diyarbakır da şehit olan İSMAİL ÇELİK ismini verdik. Şehidimizin ablasının ve yakınlarının her daim yanındayız, onlar bizlere emanet. Bu vesileyle tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.” dedi.

Kaymakam Osman Bilici ise “Şehidimizin adını yaşattığı için böyle bir olaya vesile olduğumdan dolayı Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU ’ya çok teşekkür ediyorum. Emirdağ ve Halkımız için çok mutluyum. Halkımızın dinlenip çocuklarımızın keyifli vakitler geçireceği alanlar gün geçtikçe artıyor.” dedi.

Katılımcılar misafirlerle sohbet ederek mahalle sakinlerinin taleplerini dinlediler.

  • Okunma: 2185

Yorumlar (0)Yorum Yap