Pazar Günü Emirdağ’da Seçim Var

Haberler / Güncel

Pazar Günü Emirdağ’da Seçim Var

İlçemizin yeni belirlenen üç mahallesi için bu Pazar muhtarlık seçimi yapılacak.

İNCİLİ 3’E İNKİLAP 2’YE

İlçemizin merkez mahallelerinde yapılan değişiklikle ilçemizde bulunan 10 mahalleden nüfusu kalabalık olan İncili Mahallesi 3’e, İnkılap Mahallesi ise 2’ye bölünmüştü.

Emirdağ’ın en kalabalık iki mahallesinden İncili Mahallesi bölünerek; Adaçal ve Aziziye Mahallesi olmuştu. İncili Mahallesi ile Adaçal Mahallesini Orman Bölge Şefliği’nin karşısındaki yol bölerken; Konutlar ve TOKİ Bölgesi ise Adaçal Mahallesi oldu.
Bir diğer kalabalık mahalle İnkılap Mahallesi de Suvermez Caddesi’nden bölünerek yolun stadyumdan yana olan tarafı İnkılap Mahallesi olarak kalırken; Çıldır Tarlası olarak bilinen yani Horan Yolu ve Çıldır Tarlası tarafı da Emirbaba Mahallesi olarak ikiye bölünmüştü.

10’UN ÜZERİNDE MUHTAR ADAYI YARIŞACAK

İlçemizin yeni mahalleleri olan
Adaçal Mahallesi, Aziziye Mahallesi ve Emirbaba Mahallesinin seçimleri ise bu Pazar yani 5 Mart günü gerçekleştirilecek. Yeni seçilecek olan muhtarlar ise Nisan 2024’te yapılacak olan yerel seçimlere kadar görev yapacaklar. Yapılacak olan seçimde bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlar muhtarlık seçimi için sandığa gidecek.

  • Okunma: 2313

Yorumlar (0)Yorum Yap