Pınarbaşı’ndan Kimse Endişe Etmesin

Haberler / Güncel

Pınarbaşı’ndan Kimse Endişe Etmesin

İlçemize bağlı Hamzahacılı köyü sınırlarında bulunan ve Sakarya Nehri’nin kollarından birisi olan, bulunduğu bölgede 25 bin dekar sulu tarım yapılmasına imkan sunan Pınarbaşı Regülatöründe incelemelerde bulunan Kaymakam Osman Bilici, alandaki çalışmaların son durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Kaymakam Osman Bilici’ye incelemelerinde Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Hüseyin Gülmez, Çıldırım Sulama Birlik Başkanı Mehmet Durmaz, Merkez Jandarma Komutanı Yunus Tosun da eşlik etti.
Regülatör alanında ve çevresinde incelemelerde bulunan Kaymakam Osman Bilici, gelinen aşamayı ve yapılan çalışmalara ilişkin Çıldırım Sulama Birlik Başkanı Mehmet Durmaz’dan bilgiler aldı.

Pınarbaşı Bölgenin Sulu Tarımına Önemli Katkı Sağlayacak
Tarım arazilerin sulanmasında yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi amacıyla, bölgeye önemli katkı sağlayacak olan Pınarbaşı artezyen kaynağında, kamış ve balçık temizliğin de makineli çalışmalar ile son aşamaya gelindi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bölgenin Güvenliği Jandarma Tarafından Yapılacak
Pınarbaşı Bölgesi için hiç kimse hiçbir konuda endişe etmeyecek diyen Kaymakam Osman Bilici: Çevre düzenlemesi noktasında Emirdağ Belediye Başkanımız destek olacak. İnşallah hep birlikte burada piknik yapacağız, buranın güvenliğini jandarma ekiplerimiz yapacak, çevrede atıl durumda olan binaları yıkıp alanın güvenli bir yer olması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

  • Okunma: 2951

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • mocca

    Piknik yapılmasın. Yapılan yerlerin hali belli. Maalesef insanlar temiz bırakmıyorlar çevreyi.