Polis Memuru Metin Erdir, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haberler / Güncel

Polis Memuru Metin Erdir, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Metin Erdir, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Emirdağ Çarşı Camii’nde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesinde polis memuru Metin Erdir için Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Düzenlenen törene Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Kaan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, polis memuru Metin Erdir’in ailesi ve yakınları, ilçe protokolü, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Metin Erdir’in Türk Bayrağına sarılı naaşı, hizmet binası önüne getirilirken törene katılan Erdir’in yakınları ve meslektaşları göz yaşlarını tutamadılar.

Tören sonrası Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır, Kaymakam Bilici, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ve protokol üyeleri Metin Erdir’in ailesi ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık’a baş sağlığı dileyerek taziyelerini sundular.

Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Metin Erdir’in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Eskişehir’e gönderildi.

Polis memurumuz Metin Erdir’e bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm emniyet teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz.

  • Okunma: 1787

Yorumlar (0)Yorum Yap