Sağlam: Her İşte Bir Hayır Vardır

Haberler / Genel 2015

Sağlam: Her İşte Bir Hayır Vardır

AK Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Cengiz Sağlam, listede yer almamasının ardından bir basın açıklaması yaptı. Afyonkarahisar'da çok çalışan ve iyi bir kampanya yürüten Sağlam şunları kaydetti;

"Sevgili dostlarım,
Milletvekili aday adaylığı sürecinde, çıkmış olduğum bu yolda beni destekleyen tüm hemşerilerime, Avrupa'daki vatandaşlarımıza, AK Parti ilçe teşkilatlarımıza, il teşkilatımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimize, sivil toplum örgütlerine, Eskişehir ve İzmir'deki Emirdağlılar Vakfı'na, yurtiçindeki ve yurtdışındaki tüm vatandaşlarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim.

Biz milletimize, Afyonkarahisar'ımıza ve hemşerilerimize olan hizmet aşkımızı, Allah (C.C.)'ın izni ile dün ve bugün olduğu gibi yarında tüm gücümüzle yerine getirmeye devam edeceğiz.

Bizler kadere inanan insanlarız. Her işte bir hayır olduğuna inanırız ve Cenabı Allah (C.C.) bana böylesini hayırlı görmüş.
Bu yolda beni yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm dostlarıma canı gönülden tekrar teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin ve Allah'a emanet olun..." dedi.

  • Okunma: 3368

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • seko

    sen herzaman gönüllerin vekilisin,hayırlısı olsun