Sağlam'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Haberler / Genel 2015

Sağlam'dan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Sağlam, dur durak bilmeden sağlam temeller üzerinde çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihinde kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla, yaşlı insanlarımıza huzurevinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevine gerçekleşen ziyarete AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Sağlam, AK Parti Emirdağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevcan Sönmez ve ilçe teşkilatında görevli Ethem Gözel ve teşkilat üyeleri katıldı. Cengiz Sağlam, huzurevinde gerçekleşen ziyarette yaşlı insanlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı. Yaşlılar ve huzurevi yetkilileriyle bir araya gelen Cengiz Sağlam, yaşlılarla tek tek ilgilenerek onlara ilgi ve sevgi gösterdi. Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen anlamlı ziyarette yaşlı insanlara ilgi gösteren ve tek tek yanlarına giderek karanfil takdim eden Cengiz Sağlam, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada da şunları söyledi:

“Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır.Annelerimizin, babalarımızın ve hatta dede ve ninelerimizin bizden başka kimsesi yoktur. Bugünkü sağlıklı ve mutlu günlerimizi onların fedakârlıklarına bağlamamız gerekir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılara, ihtiyaç duydukları konularda destek vermek ve onlarla sevgi ve saygıya dayalı ilişkiler kurmak zorundayız. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır”.

  • Okunma: 2038

Yorumlar (0)Yorum Yap