Salar Belediye Sporlu Futbolcular Taraftara Saldırdı

Haberler / Spor

Salar Belediye Sporlu Futbolcular Taraftara Saldırdı

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'de mücadele eden Emirdağ Spor, hafta sonu evinde Salar Belediye Spor'u ağırladı. Maç boyu üstün oyun sergileyen Emirdağ Spor maçtan 4-1 gibi farklı galibiyetle ayrılmasını bildi.

Maç sonunda hakemin kötü performansı konuşulurken, bir hareket de Salar Belediye Spor'lu teknik heyet ve futbolculardan geldi. Maç sonunda soyunma odasına giden Salar Belediye Spor'lu teknik heyetten bir kişi, Emirdağ Spor tribünlerine su şişesi fırlatırken; futbolculardan 8 numaralı oyuncu ise tribünleri tahrik edecek hareketlerde bulundu.

Maçı canlı yayınlayan Emirdağ Belediyesi Web Tv'nin kameralarına takılan görüntüleri Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu sosyal medya sayfasından yayınladı. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Hakemin gözünün önünde olan, Saların yardımcı antenörünün Tribüne attığı yabancı madde
8 numaranın tribünü tahrik ve tehdit... Bunlar sadece maçın bitiminde oldu. Maç içerisindekiler ise tam bir rezaletti, onların bant kayıtlarını da ilgili mercilere gönderecektir arkadaşlar... Askf, Hakem Komitesi buyurun göreve... Emirdağlının hakkını hukukunu yedireceğimizi mi sanıyorsunuz?" dedi.

Video

  • Okunma: 1331

Yorumlar (0)Yorum Yap