Salı Pazarında MHP'ye Tam Destek!

Haberler / Yerel 2014

Salı Pazarında MHP'ye Tam Destek!

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ’ın Salı Pazarı’nda tam kadro harekete geçti. MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın ve MHP Emirdağ Belediye Meclisi üye adayları Emirdağ Salı Pazarı’nda esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gördüğü yoğun ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın “Emirdağ Salı Pazarı Emirdağ’ın her hafta kalbinin attığı yerdir. Burada vatandaşlardan aldığımız ışık bizlere güç katıyor. Birebir vatandaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Esnafımızın, pazarcımızın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır.”dedi. İnşaat Mühendisi Kargın’ın meclis üye adaylarıyla verdiği görüntü sonrası vatandaşların desteğini alan MHP’li adaylar Sebze Pazarı, eski Hal Civarı, Buğday Pazarı civarı ziyaretleri sonrası birebir ziyaretlerine devam ettiler.

  • Okunma: 5041

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Belcikadaki Emirdaglilar

    Ugur Serdar Kargin Egitimi,isi,terbiyesi ve guzel ahlaki ile Emirdag belediye baskanligina yakisir.Pala'lar Emirdaga belediye baskani olacak birileri degiller.Particiligi birakalim.Emirdaga yakisir bir belediye baskani secelim.Belcikadaki Emirdagin potansiyel gucunu Ugur Serdar Kargin ile etkili kilabiliriz.Pala'lar Belcikadaki Emirdag potansiyelini kucaklasacak sosyal yapida birileri degiller.

  • AKPLI

    MHPNIN ADAYI CALISIYOR BIZIMKI COPCUYNEN KAVGA EDIYOR YAZIK DAHA IL GENEL MECLISI ADAYLARIMIZ ACIKLANMADI YOKSA BENMI GORMEDIM YUSUF DEMIR NEREDE LISTEDE VARMI YOKMU O BILE BELLI DEGIL KENDIMIZI KANDIRMAYALIM BU ISIN GALIBI HERHALDE SERDAR KARGIN