Şampiyon Alkışlarla Maça Çıktı

Haberler / Spor

Şampiyon Alkışlarla Maça Çıktı

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi’nin 21.Hafta maçında Ayvalı Spor, haftalar öncesinde lig şampiyonluğunu garantilemiş Emirdağ Spor ile karşı karşıya geldi. Emirdağ Spor sahadan rakibini 11-1 skorla mağlup ederek ayrıldı. Maç öncesinde Ayvalı takımı lig şampiyonu Emirdağ Spor oyuncularını sahada alkışlarla karşıladılar.

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi’nin bitimine artık geriye son 2 hafta kalırken, takımlar da ligde son maçlarını oynamak için sahalarda ter dökmeye devam ediyorlar. Ligde 21. Haftanın oynandığı maçlarda bu hafta Kocatepe Spor Kompleksi S-1 Sahası’nda şampiyonluğunu haftalar öncesinden garantilemiş 60 puanı bulunan Emirdağ Spor ile ligde 28 puanı bulunan Ayvalı Spor karşı karşıya geldi. Maçtan Emirdağ Spor rakibini 11-1 farklı bir skorla mağlup ederek ayrıldı.

EMİRDAĞ SPOR ALKIŞLARLA SAHAYA GELDİ
Süper Amatör Ligi 21.haftasında Kocatepe Spor Kompleksi’nde oynanan Emirdağ Spor ile Ayvalı Spor karşılaşması öncesinde güzel görüntülere sahne oldu. Önce sahaya Ayvalı takımı geldi ve ligin şampiyonu Emirdağ Spor’u S-1 Sahası girişinde beklemeye başladılar. Ardından sahaya gelen Emirdağ Sporlu oyuncuları alkışlarla karşılayarak şampiyonluklarını tebrik ettiler.

PERDEYİ AÇAN GOL EMİRDAĞ’DAN GELDİ
Maçın ilk düdüğü ile birlikte Emirdağ Spor’un baskılı oyunu dikkat çekti. Maçta ilk etkili gol pozisyonu maçın 11’inci dakikasında Emirdağ Spor’un atağında topun direkten dönmesi oldu. Baskılı oyunundan vazgeçmeyen Emirdağ Spor 14. dakikada skoru 1-0 öne taşıyan taraf oldu.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Ayvalı Spor’dan cevap gecikmedi. Maçın 18’inci dakikasında skoru 1-1 yapsa da Emirdağspor maçın 21 dakikasında skoru yine öne taşıyan taraf oldu ve durumu 2-1’e getirdi. Skoru öne taşıdıktan sonra rakibine başka gol şansı vermeyen Emirdağ Spor maçın 22’inci dakikasında bir gol daha bularak skoru 3-1’e getirdi. Maç başından sonuna kadar baskılı oyunundan ödün vermeyen Emirdağ 3’üncü golden 1 dakika sonra girdiği gol pozisyonunda topu üst direkten döndü. 3-1’den sonra Ayvalı Spor rakibinin etkili ataklarına devam edince 29’uncu dakikada 4-1 ardından 43’üncü dakikada skorun 5-1’e gelmesine engel olamadı ve soyunma odasına Emirdağ Spor 5-1 önde girdi.

EMİRDAĞ SPOR FARKLI KAZANDI
Maçın ikinci yarısında da istenileni sahaya yansıtamayan Ayvalı, oyun disiplininden tamamen koparak rahibinin ataklarına engel olamadı ve peş peşe kalesinde goller gördü. Maçın hakemi son düdüğünü çalması ile birlikte Emirdağ Spor sahadan rakibi Ayvalı Spor’un 11-1 gibi farklı bir skorla yenerek ayrıldı. >>Hilmi Üstündağ’ın Haberi AfyonPostası.com.tr

  • Güncelleme: 08.04.2023 23:20
  • Okunma: 1300

Yorumlar (0)Yorum Yap