Şampiyon Emirdağ Spor!

Haberler / Spor

Şampiyon Emirdağ Spor!

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi’nde liderliğini sürdüren ve bu hafta kendi sahasında oynadığı Kayıhan Belediyespor maçından 6-0'lık galbiyetle şampiyonluğunu resmen ilan etti. Emirdağ İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma öncesinde taraftarlar Emirdağ Sebze Pazarından maçın oynanacağı Emirdağ Stadyumuna kadar konvoylarla takımı getirdi ve burada dolu tribünler karşısında Emirdağ, Volkan-Oktay-Hüdai-Sami (2) Osman'ın ayağından bulduğu gollerle ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Emirdağspor, gözünü Bölgesel Amatör Lig’e çevirdi. Ligin tamamlanmasına üç hafta kala en yakın takipçisi Salar Belediyespor’u 14 puan fark atan Emirdağspor, şimdiye kadar oynadığı 19 karşılaşmada 17 galibiyet 2 beraberlik aldı ve yenilgi yüzü görmedi. Oynadığı maçların büyük bölümünü farklı skorlarla kazanan Emirdağ Spor, evinde oynadığı Kayıhan Belediye Spor karşısında 6-0'lık skor sonrasında şampiyonluk turu attı. Emirdağ Sporlu futbolcular attıkları gollerden sonra "Asker Selamı" ile Afrin'deki şehitlerimize saygı gösterisinde bulundular.

Emirdağ Spor Antrenörü Engin Saygın; "Geçtiğimiz yıl son maçta kaybedilen bir şampiyonluğun ardından bu seneki lige daha hırslı, daha planlı ve daha planlı hazırlandık. Öncelikli hedefimizi lig şampiyoluğu ardından Bölgesel Amatör Lig terfi karşılaşması olarak koyduk. Bölgesel Amatör Ligin kurulduğu ilk yıllarda adından Türkiye'de sıkça söz ettiren Emirdağ Spor'u yeniden hak ettiği yere getirmek için çalıştık, çabaladık ve Afyonkarahisar'da dostluk çerçevesinde oynadığımız karşılaşmalardan sonra ligin bitimine 3 hafta kala ipi göğüsledik. Burada takım olmayı başaran ve abi-kardeş duygusuyla hareket eden futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Kalan 3 karşılaşma bizim için Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselme karşılaşmasına hazırlık olması açısından önemli olacak. Hedeflerimiz için mücadeleye devam ediyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen Emirdağ taraftarına, Emirdağ Spor yönetimine ve Emirdağ Belediye Başkanlığı'na teşekkür ediyorum." dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3413

Yorumlar (0)Yorum Yap