Şampiyon Emirdağ Spor Kupasını Aldı

Haberler / Spor

Şampiyon Emirdağ Spor Kupasını Aldı

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Play-off maçlarını oynamaya hak kazanan Emirdağspor, şampiyonluk kupasını sahasında oynadığı ve mükemmel bir skorla 12-2 kazandığı Çay Çağlayan Belediyespor maçı sonrası düzenlenen törenle aldı.

Düzenlenen törende kupayı Kaymakam Bilici, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun elinden alan Emirdağspor futbolcularının coşkusuna Kaymakam Osman Bilici de ortak oldu.
Emirdağspor futbolcularını ve teknik heyeti tek tek kutlayan Kaymakam Bilici, "Büyük bir azim göstererek şampiyon oldunuz. Bundan sonra da daha güzel yerlere geleceğinize inancım tam. Bu sezon çok güzel başarılara imza attınız. Bu şampiyonluğu hak ettiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum. İlerleyen yıllarda daha da güzel başarılar elde edeceğiz. Emirdağspor daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Kaymakam Bilici ayrıca şu ifadelere yer verdi: "Emirdağ, halkıyla, takımıyla profesyonel ligi hak ediyor. Bu sene Bölgesel Amatör Ligde de hedefimiz şampiyonluk olacak. İnşallah birlik beraberlik içerisinde Bölgesel Amatör Ligden, 3.lige çıkacağız. Şampiyonluk şehrimize, halkımıza, taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Oyuncuları, teknik heyeti ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu “Bugün Emirdağ'da bir bayram havası vardı. Biz şampiyonluğa inanmıştık. Emirdağ Belediyesi ve taraftarlarımız olarak Emirdağ Sporumuzla adeta tek yürek olduk. Futbolcularımız yeşil sahalardaki oyunlarıyla taraftarlarımızın sevgisini kazandı. Çabalarının sonucunda bugün bu şampiyonluğu hak ettiler. Zafer inanlarındır, tebrikler Şampiyon Emirdağ Spor” dedi.

Törene Kaymakam Osman Bilici, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri, Emirdağ Sporun yurtiçi ve yurtdışı temsilcileri ile çok sayıda taraftar katıldı.

  • Okunma: 1588

Yorumlar (0)Yorum Yap