Şampiyon Emirdağ’dan Maç Sonu Özel Röportajlar

Haberler / Spor

Şampiyon Emirdağ’dan Maç Sonu Özel Röportajlar

Emirdağ Spor, Sandıklı Spor ile Zafer Stadyumunda oynadığı BAL Baraj maçından 2-0 galip ayrıldı ve gelecek sezon Afyonkarahisar’ı BAL Ligi’nde temsil etme hakkı kazandı. Maçın ardından galibiyeti ve BAL Ligi hakkında değerlendirmelerde bulunan takımın teknik sorumlusu Gürsoy Turan: “Emirdağ Spor Hem Afyonkarahisar Ligi’nde hem de Bal Ligindeki bir takımı yenerek zor bir işi başararak 2 defa şampiyon oldu.” Dedi.

Afyonkarahisar’ı 2023-2024 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek ikinci takım Zafer Stadyumunda oynanan Emirdağ Spor, Sandıklı Spor maçında belli oldu. Maçta Emirdağ Spor İlk yarı 8. dakikada Yunus Emre Yılmaz ve 11. dakika da Kadir Fırat’ın bulduğu gollerle 2-0 kazandı ve BAL Ligi’ne yükselen takım oldu. Maçın ardından Emirdağ Spor Kulübü’nün yöneticileri, Teknik sorumluları ve futbolcuları Afyon Postası mikrofonlarına özel açıklamalarda buldular ve galibiyeti, şampiyonluğu değerlendirdiler.

TAKIMIMIZ 3. LİGİ HAK EDİYOR
Emirdağ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Soner Dişli, kazandıkları maçın ardından konuşarak şunları söyledi:

Takımımıza bize bu coşkuyu yaşattığı için gurur duyuyoruz. Takımımıza, hocalarımıza, yönetimimize, kaymakamımıza, belediye başkanımıza en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Bizim takımımız profesyonel bir takım ve 3’üncü ligi hak ediyor. Bu bir basamaktı bu basamağı çıktık ve şu an da 3’üncü ligin basamağına doğru atım atıyoruz. Önümüzdeki sezon hep yenerek, galibiyetler alarak göreceğiz. Emirdağ halkına bize desteklerini sundukları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En çokta taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

BÜTÜN SEZONUN EMEĞİ BİR MAÇA BAĞLIYIDI

Emirdağ Spor Takım Kaptanı Kamilcan Akparlak, maç sonu şunları söyledi:

Bugün her şeyden önce kazandık. Bütün sezonun emeği bir maça bağlıydı. Bu maçı da kazandık çok mutluyuz. Emirdağ Spor halkına, taraftarına bu şampiyonluk armağan olsun.

BUNUN HEYECANI BAŞKA BİR ŞEY
Emirdağ Futbolcusu Mustafa Öztürk, maç sonu düşüncelerini şu sözlerle açıkladı:
Geçen sene Kumluca Belediye Spor’da şampiyonluk yaşamıştım ve Bölgesel Amatör Lige çıkmıştım. Bunun heyecanı başka bir şey. 8 ayın sonunda çok mutlu olduk. Çok büyük emekler sarfettik BAL Ligine çıktımız için çok mutluyum. Hocama, yönetime daha sonrasında taraftarımıza ve ayrıca futbolcu kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Herkes sahaya bir karakter koydu. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah yolun sonu daha iyi olur.

BAYRAMI BURADA YAŞADIK
Emirdağ Spor Teknik Sorumlusu Gürsoy Turan, kazandıkları maçın ardından şunları söyledi:
Çocuklar bayrama gitmediler ama burada bayramı yaşadık. Bütün oyuncularımın gözlerinden öpüyorum. Tüm yönetime, tüm mülki amirlerime ve çalışanlarımıza bu başarıda payları olduğu için onların da tebrik ediyorum. Sonuçta BAL Ligine çıktık. Hedefler büyük. İnşallah buradan sonra da Emirdağ Spor’u 3. Ligde görürüz.

EMİRDAĞ SPOR UZUN YILLARDIR SÜREN TALİHSİZLİĞİNİ BUGÜN KIRDI
Emirdağ Spor uzun yıllardır süren talihsizliğini bugün kırdı. Bir takım 2 defa nasıl şampiyon olur işte burada oldu. Hem Afyonkarahisar Ligi’nde hem de Bal Ligindeki bir takımı yenerek zor bir işi başararak 2 defa şampiyon oldu.

SEZON BOYUNCA BÜYÜK EMEK VERDİK BUNUN MEYVESİNİ ALMAK KADAR GÜZEL BİR ŞEY YOK
2023-2024 sezonunda BAL Ligi tüm Emirdağ’a, Emirdağ halkına ve bu kulübü temsil eden herkese hayırlı uğurlu olsun. Bir sezon boyunca büyük emek verdik. Zor süreçlerden geçtik. Bunun sonucunda bunun meyvesini almak kadar güzel bir şey yok. Çok mutluyum.

DÜKKANLARIMIZI KAPATTIK BURAYA GELDİK
Emirdağ Spor Yöneticisi Hasan Çolak, ise özetle şunları söyledi:
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Herkesi meydana bekliyoruz. Orada kutlayacağız inşallah. Taraftarımızla gurur duyuyoruz. Bizi yalnız bırakmadılar, desteklediler. Futbolcularımızın hepsini tek tek kutluyorum. Bize gerçekten mükemmel bir gün yaşattılar. Bugün Emirdağ’ın Salı pazarı dükkanlarımızı kapattık buraya geldik. Bize o kadar güzel şeyler yaşattılar ki hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İSTEDİK, GÜVENDİK VE İNANDIK
Emirdağ Spor Futbolcusu Abdullah Turunç, duygularını maç sonu şu sözlerle anlattı:
İstedik, güvendik, inandık sonucuna mutlu bir şekilde ulaştık.  Dileriz ki inşallah bunun sonu profesyonel liglerde devam etmesi. Neden olmasın öyle bir alt yapı, istek, futbolcu ve yönetimimiz var. İnşallah daha üst liglerde de göreceğiz. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Emirdağ Spor’u hak ettiği yere getireceğiz.

MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE…
Maçtan bir gün öncesi vardı. Stres yapmadık ve emindik. Çünkü rahattık, hazırlandık, rakibi tanıdık biliyorduk. Güvendik kendimize fazlada stres yapmadık. Sonucunda ise meyvesini de yedik. Emirdağ halkı her şeyi hak ediyor. Öncellikle müthiş bir taraftarı ve destekçileri var. Yönetimi, başkanlarımız hepsi destek oldu. İyi yerleri hak ediyoruz inşallah ta o yerlere geliriz.    

BİZ BOŞ BİR TAKIM DEĞİLİZ
Emirdağ Spor Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz Sönmez, maç sonu düşüncelerini özetle şöyle aktardı:

Futbolcu kardeşlerimizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz. Başarılı maç çıkarttılar. Uzun bir süreçti. Yani bu bir maçlık bir olay değildi. Allaha şükür iyi geçti. Yönetimden, futbolcu arkadaşlarımız, taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Elhamdülillah iyi oldu. Emirdağ halkına hediyemiz oldu. Önümüzdeki sezon inşallah biz boş bir takım değiliz. Başaracağız.

BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORDUK
Emirdağ Spor Futbolcusu İsmail Demir, maç sonu düşüncelerini şu sözlerle aktardı:
Takıma devre arası katıldım. Takımın büyüklerindenim. Buraya kadar takım büyük bir emek verdi. Biz sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorduk. Bunu takım arkadaşlarımızla birlikte başardık. Emirdağ halkına hayırlı uğurlu olsun. Mutluyuz sevinçliyiz.
BİZE DEDİLER Kİ SÜPER AMATÖR’DEN BİR TAKIM BUGÜNE KADAR BAL LİGİ TAKIMINI YENEMEDİ…
Şöyle bir şey söylemek istiyorum. Biz geldiğimizde dediler ki Süper Amatör’den bir takımın BAL Ligindeki bir takımı kimse yenememiş, bir üst lige çıkamamış. Biz de burada arkadaşlarımızla kenetlendik. Bunu ilk biz başarırız ve bunu başaran ilk başaran biz olacağız dedik ve birlikte inandık. Şampiyonluğu şimdi doyasıya kutlayacağız. Sevinçliyiz. BAL Ligi’nde elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. 

EMİRDAĞ HAK ETTİĞİ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI
Emirdağ Spor Futbolcusu Cemil Albayrak, maçın ardında şunları söyledi:
“Bu takıma Hatay’dan geldim. Öncelikle rakip takım Sandıklı’yı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Ben depremzedeyim ve takıma devre arası katıldım. Bu şampiyonluğu öncelikle Hatay’da hayatını kaybeden akrabalarıma, seven kardeşlerime ve en çok anneme, kardeşime hepinizi canı gönülden çok seviyorum ve şampiyonluğu armağan ediyorum. Emirdağ’ın hak ettiği şampiyonluğa ulaştığını düşünüyorum. Bundan sonrası için Emirdağ’ın her zaman bir hedefi var ve ben bu hedef doğrultusunda geldim. Hedefimiz bu sene inşallah BAL Ligiydi bundan sonra 3. Lig. Bekle bizi 3.Lig.” dedi. >>Afyon Postası Hilmi Üstündağ’ın Özel Haberi

Fotoğraflar

  • Okunma: 1302

Yorumlar (0)Yorum Yap