Şampiyon Hastane Spor Oldu

Haberler / Spor

Şampiyon Hastane Spor Oldu

Emirdağ Belediyemizce düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kurumlararası Voleybol Turnuvası tamamlandı. Emirdağ ilçemizde bulunan kurumlarda görev yapan oyunculardan kurulu 11 takımın mücadele ettiği turnuvanın 30 gün boyunca süren mücadele ipi göğüsleyen takım Emirdağ Devlet Hastanesi elini oldu.

29 Kasım Cuma günü Emirdağ ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmalarda turnuva birincisi Hastane Spor, ikincisi Birlik Spor, üçüncüsü Emirdağ Belediye Spor ve dördüncü ise Kredi ve Yurtlar Kurumu Spor oldu.

Karşılaşma sonunda şampiyon takım ve sıralamaya giren takımlara kupaları ve madalyaları Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve protokol üyeleri tarafından verildi. Özel Ülkü Bakımevi Spor’a turnuvaya özel(engelli) oyuncularla katılım sağladığından dolayı plaket takdim edildi.

Turnuva sonrası açıklama yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “Emirdağımızda kurumlararası birlik ve beraberlik için önemli bir organizasyon oldu. Katılım sağlayan tüm takım ve sporculara teşekkür ederim. Turnuvada engelli oyuncularla katılan bir takımımızın olması da bu organizasyonun en güzel resimlerinden birisi oldu. Emirdağ’da kurumlararası işbirliğine bir nebze katlı sağladıysak ne mutlu bize.”dedi.

Turnuva şampiyonluk kutlamalarının ardından çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi.

  • Güncelleme: 30.11.2019 13:01
  • Okunma: 2046

Yorumlar (0)Yorum Yap