Şampiyona Efsanelerden Destek

Haberler / Spor

Şampiyona Efsanelerden Destek

Lider Emirdağspor ile 3. sıradaki Dinar Belediyespor arasında Pazar günü Emirdağ İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor.

Afyonkarahisar Süper Amatör Lig'inde şampiyonluğun büyük adayları arasında olan Emirdağspor-Dinar Belediyespor derbi maçı Pazar günü saat 13.00’da Emirdağ ilçe Stadyumu'nda oynanacak. Emirdağspor ile Dinar Belediyespor karşılaşması şimdiden futbolseverlerin ilgi odağı haline geldi. Emirdağspor’ un, hedefleri arasında bulunan her sene bir üst Lig’de mücadele etme hedefinden sapmamak için Dinar Belediyespor karşına mutlak güç puan parolası ile çıkacak. Geride kalan 10 haftada 8 galibiyet alan Emirdağspor, Pazar günü oynanacak olan karşılaşmadan galip ayrıldığı takdirde rakibi karşısında büyük bir avantaj sağlayarak şampiyonluğunu bir anlamda ilan etmiş olacak.

Hafta sonu oynanacak Dinar Belediyespor karşılaşması öncesinde yapılan son antrenmana Emirdağ Spor’un eski yönetim kurulu ve futbolcularından bir destek ziyareti gerçekleştirildi. Emirdağ Spor’un önemli futbolcularından “Fişo” lakabıyla tanınan Fahrettin Özdemir, “Kaptan” lakabıyla tanınan İbrahim Koçer ve Emirdağ Spor eski başkanlarından Kadir Bilal futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret ederek başarılar dilediler.

Kaptan lakabıyla bilinen İbrahim Koçer’in futbolcularla antrenmana katılması da günün en renkli görüntüleri arasında yer aldı. Emirdağ Spor’un efsane futbolcuları ve yönetim kurulu üyelerinin destek ziyaretlerinin devam edeceği öğrenilirken; 17 Aralık Pazar günü oynanacak karşılaşmanın kalabalık bir taraftar grubu önünde oynanması bekleniyor.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3003

Yorumlar (0)Yorum Yap