Şampiyona Selam Dur

Haberler / Spor

Şampiyona Selam Dur

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Play-off maçlarını oynamaya hak kazanan Emirdağspor şampiyonluk kupasını sahasında oynadığı ve mükemmel bir skorla 9 -1 kazandığı Erkmen Belediye Spor maçı sonrası düzenlenen törenle aldı.

Karşılaşma sonunda düzenlenen törende Emirdağ Spor kupayı Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun elinden aldı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağspor futbolcularını ve teknik heyeti tek tek kutlayarak " Sezona şampiyonluk parolasıyla giren Emirdağsporumuz  Süper Amatör ligde başarılı maçlar çıkararak, şampiyon oldu. Yönetim kurulumuzla, teknik heyetimizle, futbolcularımızla, malzemecilerimizle, taraftarlarımızla, Emirdağ halkımızla, bir aile ortamı oluşurken, birlik beraberlik içerisinde başarı geldi.

Bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Emirdağ halkıyla, takımıyla profesyonel ligleri hak ediyor. Bu sene Bölgesel Amatör Ligde de hedefimiz şampiyonluk olacak. Şampiyonluk şehrimize, halkımıza, taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, daha sonra şampiyonluk kupasını futbolcularımızla birlikte kaldırarak onların şampiyonluk coşkusuna ortak oldu.

Törene Ak Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kaymakamı Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, kurum amirleri, Emirdağspor temsilcileri ile çok sayıda taraftar katıldı.

  • Okunma: 1686

Yorumlar (0)Yorum Yap