Sanayi Sitesi Esnaflarından AK Parti'ye Ziyaret

Haberler / Siyaset

Sanayi Sitesi Esnaflarından AK Parti'ye Ziyaret

Geçtiğimiz dönem Milliyetçi Hareket Partisi'nin Emirdağ Belediye Meclisi Listesinde bulunan Emirdağ Sanayi Sitesi esnaflarından Tuncay YALÇIN ve beraberindeki heyet 28 Ocak 2019 Pazartesi günü akşam saatlerinde AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatını ziyaret ederek AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu'ya ve partililere "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Kalabalık bir heyetle AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sanayi Sitesi esnaflarından geçtiğimiz dönem MHP Belediye Meclisi listesinde yer alan Tuncay YALÇIN ve beraberindekiler Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu ve partililerle biraraya gelerek Koyuncu'ya "hayırlı olsun" dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu ise; "Öncelikle bu nazik ziyaretiniz için hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki dönem birlik beraberlik ve özellikle istişare içerisinde Emirdağ'ı hep birlikte yöneteceğiz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Emirdağ'ın çok daha ileri gitmesi ve kalkınması için böyle bir yola çıktık inşallah muvaffak olacağız. Sizleri de burada gördüğümüz için çok mutluyuz ziyaretiniz için tekrar teşekkür ederim" dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ve istişarelerin ardından sona erdi.

  • Okunma: 2320

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Kenan Ayik

    Cok dogru ve yerinde olmus Vakit emirdagin kazanma vakti. Kisisel inatlari birakip birlik olmaliyiz.

  • salih sarı

    Doğru yolu bulanlara selam olsun.