Sayın: "AKP, Emirdağ'ı Gözden Çıkmıştır."

Haberler / Yerel 2009

Sayın: AKP, Emirdağ'ı Gözden Çıkmıştır.

Demokrat Parti Emirdağ Belediye Başkan adayı Aslan Sayın iktidar partisi AKP’ye yüklendi. Sayın, AKP Afyonkarahisar milletvekilleri neden seçim döneminde Emirdağ’a uğruyorlar? Diğer zamanlar yoklar.”diye sordu. “Seçim öncesinde her zaman yanınızdayız, dediler. Bizleri yanılttılar. Altı milletvekili seçildi. Adamların yüzünü seçimlerden sonra bir daha görmedik. Aynı şey yine söz konusudur. Bence AKP Emirdağ’ı gözden çıkarmıştır. İki dönemdir iktidara gelmektedirler, iki dönemdir hiçbir Emirdağlıya Milletvekilliği sırası vermediler. Değil sıra vermek yedeğe bile koymadılar. Bu Emirdağ’da AKP 1 merkez belediye, 3 il genel meclisi, 4 belde belediye başkanlığını almıştır. Emirdağ’dan AKP istediğini almıştır; fakat seçim sonrasında Emirdağ hiçbir şey alamamıştır. Bundan sonra AKP’nin Emirdağ’a karşı bakış açısı değişmeyecektir, Emirdağ gözden çıkarılmıştır.” dedi.

  • Güncelleme: 24.03.2009 13:02
  • Okunma: 2823

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • BABASULTAN

    sayın başkana katılıyorum bu son salı idi seçime giriyoz akp li millet vekillerinden hiç biri ilçeye gelmedi onlarda seçimi kaybettiklerini anladılar

  • hakan kokten

    Aslan bey keske sızın gorebıldıklerınızı emırdag halkıda gorebılse bu zıhnıyete bırakın baskanlıgı bu memleketten bır oy bıle cıkmaması lazım.herseye ragmen sızın gıbı gercek emırdag sevdalılarının yanındayız yolunuz ve bahtınız acık olsun.