Senelik İzinde Olmasına Rağmen Çalışıyor

Haberler / Güncel

Senelik İzinde Olmasına Rağmen Çalışıyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yıllık izinde olmasına rağmen Emirdağ için çalışmaya devam ediyor. İlçe de kurum ziyaretlerinde bulunan Başkan Koyuncu’nun bu davranışı halk tarafından takdirle karşılandı.

Göreve geldiği günden itibaren Emirdağ ilçesinde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yıllık izninde bile Emirdağ için çalışmaya devam ediyor. Başkan Koyuncu, ilçe de hizmet veren kurumlardan Emirdağ Vergi Dairesi Müdürlüğünü, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Emirdağ Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğünü, Emirdağ Devlet Hastanesi Başhekimliğini, Emirdağ Huzurevi Müdürlüğünü, Emirdağ KYK Kız Yurdu Müdürlüğü ve Emirdağ İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Emirdağ’da kurumlararası işbirliğine önem verdiklerini belirten Başkan Koyuncu, “Biliyoruz ki bir olursak; Emirdağ’ımızda hizmet daha da hızlı işleyecek, Emirdağ’ımız daha hızlı gelişecek ve büyüyecek. Senelik izinli olsam da, hizmet beklemez anlayışıyla ilçemizde bulunan kurumları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. AK Parti belediyeciliği işte budur. İlçemize en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

  • Okunma: 1639

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Emirdağ başkan gördü çok şükür