Serkan Koyuncu, Güven Tazeledi

Haberler / Siyaset

Serkan Koyuncu, Güven Tazeledi

AK Parti Afyonkarahisar Teşkilatlarında kongreler devam ediyor. Çobanlar ve Emirdağ İlçesinde yapılan kongreler tek liste ile yapıldı. Kongrelerde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ İlçe Teşkilatının Kongresi hafta sonu geniş bir katılımla yapıldı. İl Koordinatör Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Hatice Özkal, İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven ve teşkilatların katılımıyla Emirdağ İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Seçim öncesinde konuşmalar gerçekleştirildi. Konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajları ile iktidarın Emirdağ'a verdiği destekler ve Emirdağ'da bugüne kadar yapılan çalışmalar dile getirildi.

Koyuncu güven tazeledi

Tek liste ile gidilen seçimde Serkan Koyuncu güven tazeleyerek görevine devam etti. Yapılan seçim sonrası yönetim kurulu üyeliklerine Abdurrahman Yeşilyuva, Ahmet Köksal, Ali İhsan Türkmen, Erkan Karakuş, Ethem Gözel, Hacı Halil Şahbaz, Hasan Koca, Hüseyin Baykal, İsmail Dişiçürük, Muhammet Demircan, Önder Çinier, Rukiye Çivrilli, Serdal Aydoğan, Yüksel Arıkanlı getirildi.

Kongre sonrası bir açıklamada bulunan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu; "AK Parti hareketinin bir neferi olmaktan, büyük bir davanın mensubu olmaktan, sizler gibi dava arkadaşlarına sahip olmaktan büyük bir şeref duyuyorum. Türkiye’nin partisi AK Parti’nin Emirdağ İlçe Başkanı olmanın onur ve gururunu yaşadım. Göreve geldiğimiz günden bu yana liderimiz, kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yolunda ilerledik. Emirdağ'ın daha iyi yerlere gelmesi için gece, gündüz çalıştık. İyi ve kötü günde vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. İlçe Başkanlığımın başladığı gününün ardından geçen zaman boyunca, ‘ben’ değil, ‘biz’ diye çalıştık. “Her şey Emirdağ için” dedik.”ifadelerini kullandı.

Görevde oldukları süre içinde FETÖ’nün hain darbe girişimi ile karşılaştıklarını belirten Koyuncu, “O gün ‘Ya ölürüz, ya da diriliriz’ diye Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara çıktık ve Cumhuriyet Meydanında 29 gün süren Demokrasi Nöbetlerinin tamamında halkımızla birlikte olduk. Burada vatandaşlara hep birlik ve beraberlik mesajı verdik. Bu güne kadar biri referandum olmak üzere 3 seçim geçirdik. Seçimlerde ilçedeki partimizin oylarının artması için İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ile birlikte uyum içerisinde gece, gündüz çalıştık ve bunu da başardık. Şimdi başta 2019 yerel ve genel seçimleri olmak üzere, Cumhuriyetimizin 100 yılı olan 2023 ve ardından 2071 hedefimiz için çalışıyoruz. Bu hedefler doğrultusunda 6. Olağan Kongremizin heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Kuruluşundan bu güne kadar teşkilatımızda görev alan çaycısından, ilçe başkanına kadar tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 4710

Yorumlar (0)Yorum Yap